Nu te zien: Netflix Documentaire over rapper Snelle

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lars Bos, bekend als de razend populaire rapper en zanger Snelle krijgt als eerste Nederlandse artiest een eigen documentaire op Netflix. De streamingdienst heeft zojuist de documentaire Snelle: zonder jas naar buiten uitgebracht.

Openhartige documentaire

In de documentaire vertelt de rapper over zijn leven, waarbij ook vrienden en familieleden aan het woord komen. De camera’s van Netflix volgden hem vooral rondom de lancering van zijn nieuwste album. Ook zijn er naast vrienden en familie bekende collega’s te zien, als Maan, Glen Faria, Suzan en Freek, Paul de Munnik en Jebroer. Je kunt niet meer om hem heen. Het afgelopen jaar hoorde je Snelle continu op de radio, stond hij meerdere keren in de hitlijsten en verscheen hij in zo’n beetje elk televisieprogramma. Hij is zelfs de meest beluisterde Nederlandse artiest op Spotify. Alle hoogte- en dieptepunten komen aan bod in de documentaire. Net als zijn spraakmakende doorbraak. Snelle: zonder jas naar buiten is vanaf nu te zien op Netflix.

Lees ook Maan de Steenwinkel bespringt Snelle na scoren nummer 1 hit

Overspannen

De populaire zanger en rapper is in twee jaar tijd uitgegroeid tot een van de populairste artiesten van dit moment. Hij behaalde meerdere nummer 1-hits, gouden platen én begon ook dit jaar als coach in The Voice Kids. Toch is het voor de 25-jarige Lars allemaal te snel gegaan en heeft hij besloten om gas terug te nemen. Het management van Snelle laat weten: “De afgelopen twee jaar zijn voor Snelle een fantastische, maar ook intense periode geweest. Zijn enorm drukke agenda heeft tot zo’n vermoeidheid geleid dat hij op advies van de huisarts de komende periode rustig aan moet doen.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!