Nu te zien: Netflix Documentaire over rapper Snelle

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lars Bos, bekend als de razend populaire rapper en zanger Snelle krijgt als eerste Nederlandse artiest een eigen documentaire op Netflix. De streamingdienst heeft zojuist de documentaire Snelle: zonder jas naar buiten uitgebracht.

Openhartige documentaire

In de documentaire vertelt de rapper over zijn leven, waarbij ook vrienden en familieleden aan het woord komen. De camera’s van Netflix volgden hem vooral rondom de lancering van zijn nieuwste album. Ook zijn er naast vrienden en familie bekende collega’s te zien, als Maan, Glen Faria, Suzan en Freek, Paul de Munnik en Jebroer. Je kunt niet meer om hem heen. Het afgelopen jaar hoorde je Snelle continu op de radio, stond hij meerdere keren in de hitlijsten en verscheen hij in zo’n beetje elk televisieprogramma. Hij is zelfs de meest beluisterde Nederlandse artiest op Spotify. Alle hoogte- en dieptepunten komen aan bod in de documentaire. Net als zijn spraakmakende doorbraak. Snelle: zonder jas naar buiten is vanaf nu te zien op Netflix.

Lees ook Maan de Steenwinkel bespringt Snelle na scoren nummer 1 hit

Overspannen

De populaire zanger en rapper is in twee jaar tijd uitgegroeid tot een van de populairste artiesten van dit moment. Hij behaalde meerdere nummer 1-hits, gouden platen én begon ook dit jaar als coach in The Voice Kids. Toch is het voor de 25-jarige Lars allemaal te snel gegaan en heeft hij besloten om gas terug te nemen. Het management van Snelle laat weten: “De afgelopen twee jaar zijn voor Snelle een fantastische, maar ook intense periode geweest. Zijn enorm drukke agenda heeft tot zo’n vermoeidheid geleid dat hij op advies van de huisarts de komende periode rustig aan moet doen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Snelle (@mcsnelle)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!