Nochtli verbaast fans door zoete staaf in haar mond te stoppen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe brunette Nochtli heeft al haar volgers flink verbaast met deze video waarin ze een grote staaf in haar mond stopt.

Nochtli neemt een grote staaf zo haar mond in

Wat is hier toch aan de hand met Nochtli? Ze deelt na het sporten een wel heel bizarre video. Daarin stopt ze een grote, vleeskleurige staaf zo haar mond in. En hoewel er ook genoeg mensen zijn die van dit beeld zullen genieten, vragen de meeste volgers van de influencer zich gewoon af wat ze in hemelsnaam aan het doen is. Hebben ze een of andere nieuwe internet challenge over het hoofd gezien? Wat is Nochtli hier allemaal aan het doen?

Lees ook: Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli neemt hapje uit grote staaf

Wat het ook is dat Nochtli in haar mond duwt, het smaakt in ieder geval erg goed. De knappe brunette besluit om een  flink stuk van de staaf af te bijten en er even lekker van te genieten. En dat kan je haar ook zeker zien doen. De hele tijd probeert de influencer wel oogcontact te houden met de camera. En dat maakt het wel een klein beetje een eng filmpje. Maar het meest angstaanjagende is dat we nog steeds niet weten wat Nochtli nou precies aan het eten is. Gelukkig biedt de knappe dame zelf uitkomst. Ze besluit om haar volgers voor eens en altijd te vertellen wat ze voor lekkers in haar mond heeft gestopt. En dat kwam als een lichte verrassing.

Aziatisch snoepje blijkt geheime staaf van Nochtli

De knappe brunette knabbelt lekker op een Aziatisch snoepje. Waar de meeste van haar volgers een of andere vleesstaaf vermoedden blijkt deze lekkernij gewoon gemaakt te zijn van bevroren bessen. Het is dus eigenlijk een soort ijsje. Maar wel een ijsje waar Nochtli intens van aan het genieten is. De knappe brunette weet dat je af en toe jezelf ook een beetje mag verwennen naast al het trainen. En dat doet ze dan ook met dit bijzondere lekkernijtje. Het is misschien iets minder goed voor je dan een granenreep, maar qua heeft Nochtli niks te klagen, dus dit kan ze hebben. Daarbij leverde het de influencer weer een bijzonder filmpje op voor haar Instagram en dat is natuurlijk ook wel wat waard. Ze had dankzij dit vreemde snoepje gelijk weer een beetje interactie met haar volgers.
Nochtli heeft prachtig op nieuwe foto

Ondanks de Aziatische snoepjes weet Nochtli keurig in vorm te blijven. Dat komt door alle intensieve oefeningen die ze in de sportschool doet. Dat merk je ook wel als je haar foto’s bekijkt. De knappe brunette heeft namelijk een prachtig . En dat moet af en toe even vertoond worden. De foto hierboven laat zien waarom Nochtli zo geliefd is. Ze hoeft namelijk niet eens de meest verleidelijke outfits aan te trekken om er geweldig uit te zien. haar prachtige is altijd en in elke outfit een feestje om naar te mogen kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...