Nochtli maakt zichzelf kletsnat in motiverende video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nochtli Peralta Alvarez leidt het nieuwe jaar goed in met een motiverende video! Ze maakt zichzelf helemaal nat voor het opvallende filmpje…

Nochtli Peralta Alvarez wilt haar volgers flink motiveren door middel van een uitdagende video. De fitte influencer heeft haar goede voornemens duidelijk op orde, en kan niet wachten om ermee te beginnen. Dat doet ze dan ook niet, want op de video is te zien hoe Nochtli op 1 januari gelijk aan de slag gaat met een nieuwe fitnessroutine. Hiervoor maakt de ‘gymfluencer’ zichzelf alleen wel kleddernat..

Hevig hijgende Nochtli deelt kletsnatte motivatievideo

Nochtli Peralta Alvarez kent men natuurlijk als één van Nederland’s bekendste influencer. Deze fitte dame is vrijwel altijd in de sportschool te vinden en houdt er dan ook van om dat avontuur met haar volgers te delen, en natuurlijk om ze te motiveren. Dart laatste, besloot ze wederom in het nieuwe jaar te herhalen. Door middel van een uiterst motiverende video heette Nochtli haar hechte volgers welkom in het nieuwe jaar. Op de video is te zien hoe Nochtli met een hoog tempo over straat rent. Bovenin staat de tekst; “Your gym partner says they’re starting without you in 2023“. Dit wil je natuurlijk niet missen, dus Nochtli rent met een hoge vaart over straat. Terwijl ze midden in haar sprint nog snel een schepje poeder neemt, en water in haar gezicht gooit rent ze met volle vaart verder. De fitte influencer heeft haar sportschool outfit al volledig aan, maar die is inmiddels kleddernat geworden. Iets minder efficiënt dan gedacht dus, Nochtli..

Lees ook: Foto: Afgetrainde Nochtli scheurt finaal uit haar véél te strakke broek

Gretige Nochtli eet ook soms ongezond

Onlangs deelde Nochtli Peralta Alvarez een opvallende video via Instagram. De fitte influencer was op een Kerstmarkt, waar ze besloot om is even flink te gaan eten. Niet gelijk wat je zou verwachten bij deze uiterst fitte dame, maar het gaat allemaal om balans en consistentie, legt Nochtli uit. “Fun fact, someone on my TikTok said that they expected me to eat healthy all the time.. but no ofcourse not. Life is here to be lived and enjoyed, that’s both with fitness, healthy eating AND definitely the snacks“. Dus besloot Nochtli om lekker te gaan eten. Als allereerst besloot ze een mega-grote ‘churro’ naar binnen te werken. De brunette slurpte deze immens lange staaf zo in één keer naar binnen. Vervolgens proeft ze onder andere een ‘potato spiral’, een ‘cinnamon bun’, een geroosterde noot en nog een flinke curryworst. Het is duidelijk dat de fitte Nochtli lekker heeft genoten van al het eten. Zodat ze de volgende dag weer lekker consistent aan de slag kan gaan! Zo’n als die van deze ex-politieagente krijg je natuurlijk niet zomaar..

Lees ook: Foto: Nochtli trekt alle aandacht in doorschijnend pakje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!