Noah Vahle pakt harige vriend stevig beet: “Stop met groeien!”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Onze presentatrice Noa Vahle shockeert iedereen met deze zin: ”Stop met groeien!”

Noa Vahle laat al haar fans schrikken met haar uitspraak: ”Stop met groeien!” Dat ze dat zo zou zeggen, had namelijk niemand verwacht! Omdat Noa werkt als presentatrice, zou ze toch wel moeten weten wat ze beter wel en niet kan zeggen? Toch hebben we deze geweldige inkijk van de blondine gekregen!

Noa Vahle verrast iedereen met haar uitspraak

”Stop met groeien!” is wat Noa Vahle in haar Instagram story plaatst. Als je dat zo leest zou het echt alles kunnen zijn! Daarom ook dat fans waarschijnlijk even schrikken van het bericht. Maar gelukkig blijkt het allemaal mee te vallen. Noa bedoelt namelijk natuurlijk haar 2 lieve puppy’s! Het is maar goed dat ze dan ook er een schattige foto bij heeft gedaan van de twee lieve puppy’s die dus volgens Noa veel te snel groeien. Dit is nogal een opluchting voor alle fans, en weer een leuk kiekje in het leven van de blonde presentatrice.

Noa Vahle

Noa Vahle presenteert bij Feyenoord tegen Roma

Noa Vahle, de gepassioneerde presentatrice binnen de voetbalwereld, straalt bij de wedstrijd tussen Feyenoord en Roma in Italië. Daar heeft ze niet alleen haar vaardigheden als presentatrice kunnen laten zien, maar kreeg ze ook de kans om belangrijke spelers te interviewen! Haar fans zijn hartstikke blij haar te hebben gezien schitteren bij zo’n belangrijke wedstrijd. Ongetwijfeld kan Noa fans goed blij maken met haar mooie verschijning op de belangrijke dag.

In vergelijking met haar moeder, Linda de Mol, heeft Noa Vahle een compleet ander carrière pad gekozen! Hoewel beiden in de presentatiewereld actief zijn, heeft Noa zich vooral gericht op sporten, met name voetbal, in plaats van talkshows en tv-programma’s. Deze keuze is niet ook zeker niet gek. Omdat onze blondine veel interesse heeft in sporten. Sinds dat ze een klein meisje was zat ze namelijk ook op hockey en voetbal.

Noa Vahle

Noa Vahle en Tim de Wild nemen volgende stap

Noa Vahle is in een relatie met de producer Tim de Wild. Ze zijn al sinds mei 2022 een stelletje. Helaas is de presentatrice bezet. Maar de twee lijken ontzettend gelukkig te zijn met elkaar en het lijkt erop dat ze voor de lange termijn gaan. Tim en Noa zijn namelijk van plan om te gaan samenwonen! Het koppel neemt hierbij een serieuze stap in hun relatie, en fans hopen dat het ook goed blijft gaan wanneer ze eenmaal samenwonen.

Noa en Tim genieten van gelukkig veel van elkaars gezelschap en delen ook veel interesses. Vanuit hun gedeelde passie voor televisie en media hebben ze veel gemeen en kunnen ze elkaar inspireren. Het feit dat Noa en Tim samen willen gaan wonen, toont aan hoe serieus ze hun relatie nemen. Ze zijn beiden bereid om de volgende stap te zetten en hun leven samen op te bouwen. We hopen snel meer te horen van het stelletje!

Wil je meer zien van Noa Vahle? Dat kan op Instagram

Wil je meer zien van Noa Vahle? Dan moet je even naar Instagram gaan. Hier vind je gelukkig nog veel meer mooie video’s en foto’s van Noa Vahle.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...