Noa Vahle zet haar superbekende moeder in het zonnetje met zeldzame foto uit privé-collectie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voor haar verjaardag zet Noa Vahle haar moeder Linda de Mol graag in het zonnetje. Dat doet ze met een nog niet eerder vertoonde foto uit hun familie collectie.

Presentatrice Linda de Mol heeft alweer de leeftijd van 60 jaar bereikt en dat is reden voor een feestje. Dochter Noa Vahle feliciteert haar door een bericht op Instagram te delen. Ze heeft hiervoor een oude foto uit het familiearchief gevonden. Op de foto is een nog jonge Linda de Mol te zien met dochter Noa Vahle toen ze nog een kind was. ‘De liefste mama, mijn beste vriendin, grootste voorbeeld en sterkste vrouw die ik ken ♥️ Happy 60th!!! 🥳🎈’ schrijft Noa Vahle onder het bericht. Je kan de foto hieronder zelf bekijken.

Linda de Mol

Noa Vahle heeft veel aan haar moeder Linda de Mol te danken

Naast haar goede looks heeft Noa Vahle nog meer te danken aan haar moeder. Als presentatrice was Linda de Mol altijd al een groot voorbeeld voor Vahle. Al op jonge leeftijd rolde ze zelf de televisiewereld in en inmiddels presenteert ze zelf bij sportprogramma’s en is ze te zien als verslaggeefster bij ziggo sport en Vandaag Inside.
Noa Vahle
De contacten van haar moeder hebben haar dan ook zeker op weg geholpen. In 2021 kreeg Vahle namelijk een eigen sportrubriek in het programma HLF8. Het kan geen toeval zijn dat dit programma gepresenteerd werd door haar oom en de broer van haar moeder, Johnny de Mol. De presentatrice heeft dus zeker een reden om haar moeder uitgebreid te bedanken.

Meer zien van Noa Vahle op Instagram

Wil je meer zien van Noa Vahle? De presentatrice plaatst regelmatig foto’s en video’s op haar Instagram pagina. Ze deelt hier van alles over haar werk, maar plaatst ook mooie privé foto’s. Benieuwd geworden? Klik dan hier om op haar Instagram pagina te komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!