Noa Vahle meerdere malen aangevallen tijdens live-uitzending op EK in Duitsland (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Noa Vahle wordt tijdens een live-uitzending meerdere malen aangevallen en moet flink om zich heen slaan om zichzelf te beschermen. Toch blijven de aanvallers maar terugkomen. 

Presentatrice Noa Vahle is als presentatrice te vinden in Duitsland. Ze is hier natuurlijk voor het EK. Hier heeft Noa een aantal hele leuke beelden van gedeeld, maar ook wat minder leuke. Ze werd namelijk meerdere keren aangevallen. Noa werd aangevallen door een grote zwerm motten. Ze was iets aan het opnemen naast een groot meer met stilstaand water en er stond natuurlijk een grote lamp bij voor het licht. Hierdoor kwamen er allemaal gekke beesten op Noa af tijdens de uitzending en bleef ze maar om zich heen slaan om de beesten weg te slaan. Dit leverde een grappig filmpje op. Noa deelde de video op haar Instagram die je hier kan bekijken.

Noa Vahle koningsdag

Noa Vahle maakt zich steeds populairder bij kijkers

De knappe blonde presentatrice Noa Vahle maakt zich steeds populairder bij de Nederlandse kijker. Dat zou natuurlijk kunnen komen omdat ze er zo goed uitziet, maar dat is niet alleen de reden. Ook de vrouwelijke kijkers spreken vol lof over de presentatrice. Zeker nu ze veel in beeld is bij veel Nederlanders door het EK krijgt ze veel complimenten. Iedereen vindt dat ze het erg leuk oppakt en presenteert.

Meer zien van Noa Vahle doe je op haar Instagram

Kan jij maar geen genoegen krijgen van de knappe Noa Vahle? Neem dan ook zeker nog even rustig een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de blondine dus wel vaker van dit soort grappige foto’s en video’s. Ze laat vooral veel beelden zien van de interessante dingen die ze meemaakt als presentatrice. Ze komt in de mooiste stadions en bezoekt de leukste wedstrijden. Het is dus erg leuk om dit een beetje in de gaten te houden als je van voetbal houdt. Daarnaast zie je natuurlijk ook mooie privéfoto’s voorbijkomen en daar houdt iedereen wel van. Het is dus zeker de moeite waard om even rond te kijken op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!