Noa Vahle laat zich filmen in achterbak terwijl haar cameraman worstelt met zijn versnellingspook (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Door het enorme noodweer in Dortmund laat Noa Vahle zich filmen in de achterbak, alleen is dit minder prettig voor de cameraman. Hij voelt de versnellingspook namelijk op plekken waar je dit liever niet wilt hebben…

Vanuit de uitzending van Vandaag Inside wordt er doorgeschakeld naar Noa Vahle. De presentatrice staat in Dortmund, waar vanavond de aftrap van Nederland – Engeland zal plaatsvinden. Dit gebeurt echter net iets anders dan normaal. Ze ging onder een overkapping staan bij het stadion, maar hier werd ze weggestuurd. Noa en de cameraman moesten dus creatief zijn, dus besloten ze in de auto te filmen. Terwijl Noa met de microfoon in haar hand onder de achterklep staat, filmt de cameraman haar voorin. Hij krijgt helaas de versnellingspook op plekken waar de zon niet schijnt, zo liet hij weten. De hele studio moest lachen na deze uitspraak van Vahle. Het ziet er in ieder geval komisch uit. Desondanks ze geen fantastische plek voor het filmen hebben, weet Noa het prachtig op te lossen.

René van der Gijp maakt bondscoach Gareth Southgate belachelijk

In de uitzending komt er een moment voorbij waarin Southgate wordt geïnterviewd in aanloop van de wedstrijd tegen Nederland. Southgate prijst de aanvallers van Nederland en ook bondscoach Koeman. Toch lijkt hij niet enorm onder de indruk te zijn van Nederland en klinkt het meer als een verkooppraatje. ‘Je kan je niet aanpassen op de tactiek van Engeland, want die hebben ze niet’, roept van der Gijp wanneer hem zijn mening wordt gevraagd. Een kleine sneer naar de tactiek van Southgate natuurlijk, die al vaker lachers op zijn hand krijgt dit EK.

Harry Kane heeft enkel goede woorden over voor Memphis Depay en Wout Weghorst

Noa Vahle kreeg ook de mogelijkheid om de superspits van Engeland, Harry Kane, te interviewen. Noa stelde de vraag hoe Engeland zich voorbereidt op de twee spitsen van Oranje: Memphis Depay en Wout Weghorst. De spits had enkel goede woorden over voor beide spelers. Hij vertelt een heel verhaal over de spelers en tijdens het fragment hoor je de mannen in de uitzending al keihard lachen. Met name de lach van Gijp hoor je er tussendoor. ‘Gooi er een kwartje in en Harry l*lt’, roept René. ‘Het zou toch wat zijn als hij had gezegd dat ze er niks van kunnen’, voegt hij eraan toe.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!