Nina Warink krijgt haar magistrale voorgevel nauwelijks in haar topje gepropt (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: TikTok

Nina Warink had een date dus ze trekt haar vaste outfit aan. Maar haar beroemde balkon past bijna niet in haar jurkje!

Nina Warink had een date met haar man Kelvin, beter bekend als Kalvijn op YouTube. De influencer laat op een TikTok zien wat ze aan doet op deze avond. Door deze video gaan er enorm wat mannen versteld staan van wat ze zien. Eerst houdt ze het jurkje voor haar vormen en gooit ze deze op. In de transitie heeft ze hem opeens aan maar Nina’s twee grote ‘vriendinnen’ passen nog maar net erin. Met veel moeite zitten ze uiteindelijk goed en is ze klaar voor de avond! Kalvijn zal ook wel erg blij zijn met wat Nina aan heeft gedaan en het zal een speciale avond zijn geworden!

Klik hier voor de video!

Kalvijn en Nina Warink

Nina Warink en Kalvijn zijn getrouwd

Recent zijn Nina Warink en Kalvijn getrouwd samen. De hele dag op een boerderij waar het allemaal voor de twee begon. De bruiloft zag er erg mooi uit en veel vrienden en familie waren aanwezig. De twee tortelduifjes zagen er ook prachtig uit. Nina en Kalvijn zijn al heel lang samen en gaven elkaar eindelijk het ja-woord. Met z’n tweeën zijn ze lekker een paar daagjes nog naar Italië geweest om het nog te vieren. Ook daar hebben ze van genoten. Op het strand en op de boerderij voelden ze zich helemaal thuis. Ze zullen ondertussen wel weer terug zijn in Nederland, waar dan toch het echte leven weer begint na zo’n magische tijd.

Bruiloft Nina en Kalvijn

Meer zien van Nina Warink

Wil je nou meer zien van Nina Warink? Neem dan een kijkje op haar TikTok of Instagrampagina! Ze plaatst hier leuke foto’s van haar outfits of van de tropische vakanties waar ze graag heen gaat. Ook kan je nog veel foto’s van de bruiloft van Nina en Kalvijn terugkijken! Het is het zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.