Nina Warink deelt dampende foto na bloedheet rondje in strak sportpakje (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Nina Warink heeft een ontzettend mooie nieuwe foto van zichzelf online gezet en die zorgt er natuurlijk voor dat de influencer weer aanbeden wordt door al haar fans.

Nina Warink, de populaire influencer, heeft opnieuw de aandacht van haar fans weten te trekken met een schitterende nieuwe foto op sociale media. Deze keer poseerde ze in een strak sportpakje in het bloedhete Leipzig. De foto, die al snel viral ging, toont Nina in topvorm! Bekijk het snel hier.

Nina Warink maakt Leipzig onveilig

Nina was in Leipzig voor het bijwonen van de EK-wedstrijd. Samen met een selecte groep influencers is ze uitgenodigd om verslag te doen van het evenement en de fans te vermaken en entertainen. En entertainen doet ze zeker! In haar strakke sportoutfit, die perfect haar fitheid en stijl benadrukt, zorgt Nina ervoor dat de temperaturen nog wat verder stijgen. Maar ook haar Oranje pakjes doen het erg goed bij de fans. Die zien er namelijk ook gewoon ontzettend leuk uit op die manier.

Nina 3

De fans van Nina Warink gaan door het dolle

De reacties van haar fans laten niet lang op zich wachten. Complimenten stroomden binnen, met lovende woorden over haar geweldige verschijning. Veel van haar volgers prijzen haar gevoel voor mode. Nina weet namelijk altijd wel het beste van zichzelf te laten zien met haar mooie pakjes. En dat kunnen haar fans natuurlijk ontzettend waarderen aan de leuke influencer.

Nina Warink vermaakt zich uitstekend in Leipzig

Met haar recente foto uit Leipzig laat Nina even zien hoe erg ze het naar zin heeft in de mooie stad. De wedstrijd van Nederland heeft daar ongetwijfeld ook wel bij geholpen. De flinke portie charisma waarmee Nina door de straten van Leipzig loopt, maakt haar een onmiskenbare verschijning. Ze is zo misschien nog wel leuker dan het EK zelf.

Meer zien van Nina Warink kan hier!

Als je nou nog meer van Nina wil zien, dan zal je even naar haar Instagram pagina moeten gaan. Die vind je hier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...