Nina Agdal showt strakke buik

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nina Agdal buik

Deens model kleedt zich helemaal uit op Instagram…

Nina Agdal deelde vandaag een heel intiem kiekje op Instagram! Het Deense model ligt poedelnaakt onder een zonnebank, of iets dat daarop lijkt. De foto had trouwens ook een doel: meer mensen naar haar Youtube-kanaal lokken. Iets met ‘kijk mijn kookfilmpje, dan krijg jij ook zo’n wasbordje’. Maar ook Nina snapt hopelijk dat de meeste mensen haar volgen voor iets héél anders dan kooklessen, make-up tutorials en shopping-vlogs. Vandaar die naaktfoto. Onze aandacht had ze – heel eventjes!

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Gerelateerde berichten