Nikkie Plessen showt spannend jurkje in nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen staat tegenwoordig bekend als stoere onderneemster en modeontwerpster. Een van haar slimme zakenmoves is om zichzelf in te zetten om haar kleding te promoten. Want waarom allerlei modellen en influencers benaderen als je zelf al een groot bereik hebt? En die slimme zet zorgt er regelmatig voor dat je Nikkie kan bewonderen in nieuwe, uitdagende en spannende kleding. Bijvoorbeeld dit nieuwe zomerse jurkje. 

De wereld kan niet meer om Nikkie Plessen heen. De voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden actrice is inmiddels een vaste naam in het ondernemerslandschap. Als zakenvrouw en modeontwerpster doet ze het uitermate goed. En als je dan toch zelf enorm leuke kleding ontwerpt, dan is het zonde om die niet af en toe gewoon zelf te dragen. Daarom plaatste Nikkie deze foto in haar nieuwe en uitdagende zomerse jurkje.

Lees ook: Nikkie Plessen haalt uit naar superster WILL.I.AM

Een slimme zakenvrouw

Nikkie heeft helemaal geen influencers en dure reclame campagnes nodig om haar kleding aan de man, ehm vrouw, te brengen. Zodra ze iets heeft gemaakt waar ze zelf enorm enthousiast van is, dan is het eerste wat ze doet de kleding zelf maar eens aantrekken voor een test run. Dat is wel mooi natuurlijk, want dat betekent dat je vaker kan genieten van Nikkie in mooie, speelse en uitdagende kleding. Deze keer dus een zomers jurkje met een vrolijk patroon. Nikkie hoopt duidelijk dat de zomerse temperaturen binnenkort tevoorschijn komen. Al wordt het al een stukje warmer vanwege Nikkie en haar jurk.

Als je iets goed wilt doen..

Nikkie leeft volgens het motto ‘als je iets goed wilt doen, doe het dan zelf.’ Dat is wel te merken aan haar Instagram pagina in ieder geval. Ze grijpt elke kans aan om haar nieuwe kleding te promoten. In posts, filmpjes, op haar story, overal. En dat is mooi, want hoe meer Nikkie promoot, des te vaker iedereen mag genieten van haar vrolijke jurkje. Een echte win-win situatie dus.

Consumenten onderzoek

Nikkie weet dat de meeste van haar trouwe klanten ook op haar Instagram zitten. Dat maakt het platform dus de uitgelezen kans om gelijk wat marktonderzoek te doen. Want staat de jurk nu beter met of zonder een riem? Ook deelt Nikkie in haar verhaal graag haar proces als ze een nieuw jurkje of ander kledingstuk ontwerpt. Voor wie dus meer insight wil in de zakelijke praktijken van Nikkie, of gewoon meer van haar wil zien in zomerse jurkjes, doet er dus goed aan haar Instagram in de gaten te houden.

Een zakenvrouw zit nooit stil

Zelfs in haar weekend zit Nikkie niet stil. Ze weet namelijk dat tijd geld is. Zelfs als ze ontspant moet ze wat te doen hebben. Zaterdagochtend is het tijd voor de hockey, waar Nikkie natuurlijk ook extreem fabuleus verschijnt. In een van haar eigen outfits maakt ze nog snel even een selfie. Want ook in het weekend is het nodig haar pagina te blijven updaten om zo mogelijk meer klanten aan te slepen. Het leven van een zakenvrouw staat dus nooit stil.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.