Nikkie Plessen, Sensi Lowe & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het weekend staat weer voor de deur. Hoewel we wat andere dingen aan het doen zijn dan dat we normaal doen, kan dat de pret niet drukken op het Mannenzakenforum. Onze screencappers zorgden ervoor dat jij de laatste dag van de werkweek heerlijk begint met Nikkie Plessen, Sensi Lowe, Pip Pellens en Jutta Leerdam

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen hoeft gelukkig niet per se thuis te blijven. Het modemeisje en tv-persoonlijkheid kan, ondanks de corona-crisis, nog lekker blijven babbelen aan de desk van RTL Boulevard. Dat levert natuurlijk altijd leuke beelden op, maar soms krijg je een extraatje als de presentatrice van het programma een beetje meezit.

Lees ook: Deze onderneemsters hebben de broek aan

Nikkie Plessen
Nikkie Plessen

Sensi Lowe

Naast Instagram, Youtube, Facebook én Powned kun je Sensi Lowe tegenwoordig ook vinden op TikTok. Nee, dat is geen blinde kip die twee keer tegen het -hok aanloopt, maar een sociaal medium uit China. Wat blijkt? Je kunt daar de pluspunten van Sensi nóg een keer ontdekken. Wát een uitvinding.

Sensi Lowe
Sensi Lowe – Tik Tok

Pip Pellens

Naast dat het weekend voor de deur staat, lijkt ook de lente (of in sommige delen van het land: de zomer) al aangebroken. Het zonnetje lacht, de lucht is blauw en ook de Teletubbies zitten in quarantaine, dus Pip Pellens: kom maar gauw.

Jutta Leerdam

Het sprookjesseizoen van Jutta Leerdam kreeg een nare bijsmaak op aan het einde. Het contract van de sprintster werd niet verlengd, waardoor Jutta voorlopig even zonder ploeg zit. Aangezien de Friese schaatster flink boerde op de medaille-markt, mocht ze daarover bij Eva Jinek aan tafel over babbelen. Ook daar liet ze zien dat ze het niet alleen maar van haar sportieve prestaties hoeft te hebben.

Lees ook: Jutta Leerdam kan niet zonder haar ‘materiaal’

Jutta Leerdam op de bank bij JINEK
Jutta Leerdam op de bank bij JINEK

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?