Nikkie Plessen, Sensi Lowe & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het weekend staat weer voor de deur. Hoewel we wat andere dingen aan het doen zijn dan dat we normaal doen, kan dat de pret niet drukken op het Mannenzakenforum. Onze screencappers zorgden ervoor dat jij de laatste dag van de werkweek heerlijk begint met Nikkie Plessen, Sensi Lowe, Pip Pellens en Jutta Leerdam

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen hoeft gelukkig niet per se thuis te blijven. Het modemeisje en tv-persoonlijkheid kan, ondanks de corona-crisis, nog lekker blijven babbelen aan de desk van RTL Boulevard. Dat levert natuurlijk altijd leuke beelden op, maar soms krijg je een extraatje als de presentatrice van het programma een beetje meezit.

Lees ook: Deze onderneemsters hebben de broek aan

Nikkie Plessen
Nikkie Plessen

Sensi Lowe

Naast Instagram, Youtube, Facebook én Powned kun je Sensi Lowe tegenwoordig ook vinden op TikTok. Nee, dat is geen blinde kip die twee keer tegen het -hok aanloopt, maar een sociaal medium uit China. Wat blijkt? Je kunt daar de pluspunten van Sensi nóg een keer ontdekken. Wát een uitvinding.

Sensi Lowe
Sensi Lowe – Tik Tok

Pip Pellens

Naast dat het weekend voor de deur staat, lijkt ook de lente (of in sommige delen van het land: de zomer) al aangebroken. Het zonnetje lacht, de lucht is blauw en ook de Teletubbies zitten in quarantaine, dus Pip Pellens: kom maar gauw.

Jutta Leerdam

Het sprookjesseizoen van Jutta Leerdam kreeg een nare bijsmaak op aan het einde. Het contract van de sprintster werd niet verlengd, waardoor Jutta voorlopig even zonder ploeg zit. Aangezien de Friese schaatster flink boerde op de medaille-markt, mocht ze daarover bij Eva Jinek aan tafel over babbelen. Ook daar liet ze zien dat ze het niet alleen maar van haar sportieve prestaties hoeft te hebben.

Lees ook: Jutta Leerdam kan niet zonder haar ‘materiaal’

Jutta Leerdam op de bank bij JINEK
Jutta Leerdam op de bank bij JINEK

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?