Nikkie Plessen pronkt met laarsjes op zonnige Instagram foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is maar goed ook dat half bekend Nederland noodzakelijke tripjes naar Ibiza  blijft boeken. Anders waren deze Insta foto’s van Nikkie Plessen en haar stoere laarsjes misschien wel nooit gemaakt…

In het vliegtuig stappen voor recreatie is nog een no-no, dus moet half bekend Nederland ineens wel héél vaak voor ‘zaken’ naar Ibiza of Curaçao. De arme zielen die geen flinterdun excuusje kunnen verzinnen voor een vlucht naar een zonnig eiland blijven gelukkig niet helemaal met lege handen achter. Deze barmhartige BN’ers laten namelijk regelmatig via Instagram van zich horen vanaf hun flexibele werkplek aan het zwembad. Nikkie Plessen nam een verkleedkist vol hoeden, brillen, zomerjurkjes en laarsjes mee naar Ibiza voor een reeks hoogst noodzakelijke Instagram foto’s!

Lees ook: 7 opmerkelijke weetjes over Nikkie Plessen

Nikkie Plessen op Ibiza voor Insta foto’s

We snappen Nikkie Plessen wel. Foto’s van blote benen met daaronder stoere leren laarsjes in een natgeregende Amsterdamse straat doen het natuurlijk lang niet zo goed als ’n zelfde soort foto aan een helderblauw zwembad. Haar modemerk NIKKIE loopt lekker, maar die kledingstukken verkopen zichzelf niet – Nikkie Plessen is nog altijd zelf het beste uithangbord! Daarom vertrok de blondine naar Ibiza om daar met zonnehoedje, zomerjurkje en kekke laarsjes een jaloersmakende foto de wereld in te sturen via Instagram.

Nikkie Plessen Ibiza foto's

Privé vliegtuig en oops-momentje

Stiekem was Nikkie Plessen niet puur voor de business naar Ibiza gevlogen. Na het maken van promo foto’s voor haar kledingmerk NIKKIE had ze namelijk ook tijd om met haar man en kinderen een soort bliksemvakantie te houden. Zo kon ze in een paar strak geplande dagen alles afvinken. Privéjet parkeren, check. Cocktail aan het zwembad, check. Oops-momentje dankzij te klein topje, check. Snel nog een meeneem-sushimaaltijd halen voor tijdens de terugvlucht, check!

nikkie plessen sushi prive vliegtuig

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Juultje Tieleman kleedt zich uit en laat haar twee flinke kussens zien (foto’s!)

Juultje Tieleman heeft haar volgers wederom goed verwend met een prachtige foto van haar achterzijde. 

Lies Zhara test zelf knalroze trillend speelgoed om enorme kloof op te vullen (Foto’s)

Lies Zhara heeft een zeer opmerkelijke promotie gedaan voor een erg spannend product. Ze gaat deze zelfs uittesten voor haar kijkers!

Frenkie de Jong ontvoert Mikky Kiemeney voor lange nacht vol verwennerij (foto’s!)

Mikky Kiemeney was jarig en werd op deze dag even flink verwend door haar vriend Frenkie de Jong!