Nikkie Plessen onthult met deze foto eindelijk het geheim achter haar enorme zonnebril

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen loopt al dagen rond met een komisch grote zonnebril. Maar dat heeft niks met een mode statement te maken. 

Mode icoon Nikkie Plessen heeft de laatste paar dagen een opvallend grote zonnebril op gezet. Maar dat heeft echter niks te maken met een of ander mode statement. Nikkie draagt de grote donkere glazen namelijk om iets te verbergen. Haar ogen heeft ze laten laseren en daarom ziet ze er iets anders uit. Ook is alles nogal gevoelig voor haar ogen, dus is een zonnebril meer dan nodig. De zonnebril van Nikkie ziet er natuurlijk erg charmant uit, dat valt niet te ontkennen. Maar ze draagt hem dus niet omdat ze hem zo mooi vindt, maar echt omdat ze hem nodig heeft. Dat is het geheim achter de grote en mysterieuze zonnebril van Nikkie Plessen.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen lijkt op stootkussen dankzij schokkende outfit

Nikkie en haar bril vallen op foto aardig op

Het begon haar volgers op te vallen dat Nikkie in dit slechte weer ook gewoon een hele grote zonnebril draagt. En natuurlijk vroegen die zich heel hard af waarom dat nu precies was. Want waarom heeft iemand een zonnebril nodig als de hele lucht grijs is en er geen strookje zonlicht doorheen lijkt te komen. Het antwoord is vrij simpel. Nikkie heeft haar ogen laten doen. Nu kan ze weer geweldig zien. En als modeontwerpster is dat wel handig om te kunnen. Alleen moet ze de komende tijd dus die grote zonnebril op haar gezicht zetten. Nu is dat nog niet zo erg, want zelfs met enorm grote glazen voor haar gezicht ziet Nikkie er buitengewoon goed uit. Samen met haar hippe zonnebril maakt ze het verenigd Koninkrijk onveilig. Hoe lang Nikkie nog met de grote glazen op haar snufferd moet lopen is niet duidelijk, maar ze wordt er gelukkig niet minder aantrekkelijk van.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.