Nikkie Plessen imponeert met foto in beestachtig jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen is de ongeslagen koningin van de charmante outfits. Ze weet iedereen te imponeren met haar onthullende kleding. 

Modekoningin en succesvol onderneemster Nikkie Plessen heeft de beste outfits van alle vrouwen in Nederland. Voor Nikkie is kleding een tweede natuur. Ze weet zelfs een oude aardappelzak als het nodig is aantrekkelijk te maken om naar te kijken. Als Nikkie dus een nieuwe foto plaatst, dan weet je dat ze weer een ongelooflijk leuk pakje aan heeft getrokken om haar publiek een plezier te doen. vervolgens neemt ze de meest charmante en spannende houdingen aan om haarzelf en haar kleding het beste uit te laten komen. In een van haar nieuwste foto’s toont Nikkie haar wilde kant. In een beestachtig jurkje weet ze haar fans compleet in te pakken.

Lees ook: Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie is zo gevaarlijk als een panter

Nikkie toont op haar nieuwste foto meteen haar wilde en gevaarlijke kant. In een spannend en onthullend panterprintje weet ze haar publiek te betoveren. Met haar blik alleen al weet ze mannen met huid en haar te verslinden. Je moet dus goed oppassen bij deze wilde dame, anders kom je er niet zonder kleerscheuren vanaf. Niet dat dit erg is, de meeste mannen houden wel van een beetje wild. Nikkie, zeker in haar nieuwste outfit, zijn precies dat. Ze zou dus eigenlijk wel wat vaker haar wilde kleren uit de kast mogen trekken. Dat wordt namelijk door iedereen gewaardeerd.

Nikkie is back in black

Maar niet alleen in haar panterprint weet Nikkie te verleiden. De voormalig actrice weet de meest hete combinaties te maken met haar kleding. Wel probeert Nikkie de laatste tijd haar wilde kant te vertonen. Maar daar heeft ze echt niet alleen maar de panterprintjes voor nodig. Ook haar setjes zonder wilde patronen en kleuren weet Nikkie heel verleidelijk te dragen. Bijvoorbeeld haar zwarte topjes met shorts combinatie. Erg strak, weinig kleur en ook nog op een bepaalde manier elegant. Maar toch is de outfit niet minder aantrekkelijk of wild dan haar panterprint. Met haar strakke topje kan Nikkie goed de vormen van haar lichaam laten zien. En dankzij haar korte broekje droom je weg bij Nikkie haar prachtige heupen en benen. Haar zwarte gevaarlijke laarzen maken de outfit ook helemaal af.

Nikkie lust je rauw

Zoals je kan zien is Nikkie bezig met het ontdekken van haar wilde kant. Het is dus oppassen geblazen. Want wie weet tot hoe ver Nikkie haar wilde kant doortrekt. Momenteel is het alleen haar kleding, maar voor je het weet tovert Nikkie misschien wel de zweepjes en handboeien tevoorschijn. en dat is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Voorlopig ziet het er niet naar uit dat Nikkie klaar is met haar wilde kant verkennen. Verwacht dus binnenkort nog meer spannende foto’s van de prachtige Nikkie Plessen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Ontmaskerd! De Panda van The Masked Singer kan haar identiteit niet langer verbergen

In The Masked Singer is het de bedoeling dat een identiteit geheim blijft, maar deze BN'er zit overduidelijk in het pak van de schattige Panda!

Foto: Nietsvermoedende Lieke Martens stiekem gekiekt in kleedkamer door teamgenote

Voetbalster Lieke Martens heeft heel laat pas door dat ze wordt gefotografeerd in de kleedkamer... oeps!

Video: Eva Jinek duikt ineens onder bureau bij Mattie Valk tijdens radio-uitzending

Eva Jinek was onlangs te gast bij Q Music. Hier leek de blonde presentatrice zich al wel héél snel op d'r gemak te voelen. Misschien wel té snel...