Nikkie Plessen doet zichzelf nog één keer pijn op typische foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen ging vlak voor de jaarwisseling nog even bikkelen in de gym. Dat pakte alleen even anders uit dan verwacht. 

Zakenvrouw Nikkie Plessen is altijd bezig met zichzelf verbeteren. Dat merk je wel als je haar een beetje volgt op social media. Zelfs op vakantie grijpt Nikkie nog een moment aan om eventjes aan zichzelf te werken. Tussen het feest vieren door moest er natuurlijk ook even gesport worden. Dat bleek voor Nikkie een pittige work-out te worden, maar wel een waar ze extreem tevreden over is. Na het sporten was het natuurlijk tijd om, met lichte tot hevige spierpijn, het nieuwe jaar in te luiden met haar gezin. En daarvoor trok Nikkie een bijzonder en kort jurkje aan dat even snel getoond moet worden. Het zou namelijk zonde zijn als je die niet mee zou krijgen.

Lees ook: Nikkie Plessen laat volgers schrikken met foto van opvallend lange benen

Nikkie doet hoge sprongen op pijnlijke video

Maar voordat Nikkie de avond feest mocht vieren, moest ze natuurlijk eerst haar training afronden. En dat was een partij zwaar. Dat ben je inmiddels wel van Nikkie gewend, die altijd foto’s en video’s van haar work-outs op het internet zet zodat de mensen thuis een beetje extra motivatie mee krijgen. Het is voor Nikkie bekend terrein, maar toch blijft ze zich verbazen over het feit dat elke oefening een aanslag is op haar spieren. Neem de sprongen die ze doet op de volgende video. Het ziet er allemaal indrukwekkend uit, maar Nikkie haar spieren beginnen al pijn te doen na de eerste sprong. Maar zoals elke sporter zal beamen: pijn is fijn. Wel als het om trainen gaat in ieder geval.

Nikkie doet tussen het sporten door nog even een kleine promotie

Je bent succesvol zakenvrouw of je bent het niet, en in het geval van Nikkie is het wel duidelijk onder welke categorie zij valt. Tussen het sporten door grijpt ze ook even de kans om haar nieuwe lijn aan sportkleding aan te prijzen. Want Nikkie draagt haar eigen kleding tijdens het sporten. Dat zorgt voor de beste promotie. Nikkie vindt haar zelf ontworpen kleding heerlijk zitten en het ziet er ook nog eens super verleidelijk uit. Dat is dubbel winst. Daarom dat Nikkie graag haar kleding aanprijst bij alle vrouwen van Nederland. Als alle vrouwen als Nikkie gekleed gingen naar de sportschool, dan zouden er een stuk meer mannen elke dag richting de sportschool vertrekken.

Nikkie gaat sportend het jaar uit

Met de laatste kracht die Nikkie nog in zich heeft van 2021 maakt ze haar work-out af. De laatste oefeningen van het jaar zitten er op en dat betekent dat Nikkie met een frisse blik naar de toekomst kan kijken. Sporten helpt namelijk enorm met het leegmaken van je hoofd en concentratie. Na haar sport routine kan Nikkie zich weer helemaal focussen op het nieuwe jaar en alle mooie kansen die er voor haar in het verschiet liggen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?