Nieuwslezeres Malou Petter laat zich op zeer uitdagende manier zien met vakantiefoto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nieuwslezeres Malou laat zien dat ze meer in haar mars heeft dan strakke pakken en serieuze blikken….

Malou Petter laat alleen de mooiste foto’s zien

Vakantiefoto’s vormen een genre op zich. Waar sommigen de voorkeur geven aan het eindeloos documenteren van elke cocktail en zonsondergang, kiest Malou voor kwaliteit boven kwantiteit. Ze verwent haar volgers het liefst met een exclusief inkijkje in plaats van het delen van alles wat los en vast zit. Wat ons betreft een prima idee. Zo heeft de beeldschone nieuwslezeres ons laatst weer verrast met een kiekje vanuit het verre Afrika, waar ze ogenschijnlijk met een vriendin op vakantie was. En iedere knapperd weet: als je zo’n figuur als Malou hebt, dan moet je daar aan blijven werken. Dus vakantie voor haarzelf betekent geen vakantie voor haar lichaam.

Malou is dan ook in sportieve kledij te zien op de foto, in een heerlijke strakke zwarte legging en haar bovenkant bedekt met een iets te strak hemdje. Haar ‘vriendinnen’ zijn in ieder geval goed beschermd tegen de kou, en dat mag ook wel, want boven op die klif lijkt het ons behoorlijk hard waaien. De mooie verschijning mag natuurlijk geen kou vatten, evenals haar reismaatje, die voor dezelfde soort outfit heeft gekozen en tevens net zo beeldschoon is te noemen als Malou.

Malou Petter

Malou Petter beleeft spannende avonturen

Wie dacht dat nieuwslezers alleen maar van serieuze blikken naar de camera en strakke pakken houden, heeft het mis. Wie Malou volgt op Instagram weet als geen ander dat ze haar volgers vaak verwent met een minder gedwongen, speelse kant. In dezelfde reeks vakantiekiekjes waarin ze haar sportavontuur deelde in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad, plaatste ze ook enkele foto’s van andere activiteiten tijdens haar reis. Hiermee heeft ze natuurlijk, met de subtiele kunst van het weglaten, de aandacht van haar volgers flink weten te trekken.

Vanaf een zonnig terrasje deelde ze een foto van bovenaf, met een flinke grijns op haar gezicht. Wij weten overigens wel waar die grijns vandaan komt: dat zijn natuurlijk haar ‘vriendinnen’, waarmee ze graag op de foto gaat. Zeker in het warme Kaapstad, waar haar twee beste vriendinnen natuurlijk supergoed voor de dag komen. We moeten Malou wel nageven dat waar anderen op Instagram het soms lastig vinden om niet over de schreef te gaan, houdt Malou het altijd classy, maar plaagt ze haar volgers zo nu en dan met een ondeugende blik.

Malou’s werktrip verandert in ontspannende vakantie

De vakantiefoto’s van Malou zijn niet alleen een lust voor het oog, ze zijn ook een herinnering aan het feit dat schoonheid en avontuur hand in hand gaan. Ze neemt ons mee op een reis waar het alledaagse plaatsmaakt voor het buitengewone en waar de routine plaatsmaakt voor spontaniteit. De knappe blondine was namelijk, voordat ze in Kaapstad aankwam, gewoon aan het werk als correspondent voor de NOS, als we haar Instagram mogen geloven. Ze deed verslag van het koninklijke bezoek aan de Zuid-Afrikaanse stad. Dat bezoek van de koning verliep overigens niet geheel vlekkeloos; hij werd namelijk belaagd door enkele boze demonstranten. Gelukkig was Malou er om verslag te doen van de gehele situatie en is haar zelf niets overkomen.

Malou is dus na haar werktripje voor de NOS even blijven plakken in Kaapstad. Wat ons betreft een subliem voorbeeld van werk en ontspanning met elkaar combineren. En ook hartstikke verdiend voor Malou. Wie haar een beetje volgt, weet namelijk als geen ander wat het werken als nieuwslezer allemaal vergt van je energie. Even opladen onder de Afrikaanse zon is dan ook geen overbodige luxe voor de knappe verschijning, maar een broodnodige must.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Bloedfanatieke Rico Verhoeven blijkt ook natuurtalent in totaal andere sport

Rico Verhoeven is bloedfanatiek. Niet alleen in de ring, maar schijnbaar ook in de arcadehal. Dat maakt het voor zijn zoontje wel wat minder. 

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen.