Nieuwe Matrix-film met Keanu Reeves in de maak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Keanu Reeves nieuwe Matrix film

Na drie keer John Wick wordt hij weer ‘gewoon’ Neo!

Nadat gisteren bekend werd dat Spider Man door Sony uit het Marvel-filmuniversum gehaald is zijn we toe aan een beetje goed filmnieuws: The Matrix komt terug!

Warner Brothers onthulde vandaag dat ze bezig zijn met het langverwachte vierde deel in de populaire sci-fi filmreeks. Keanu Reeves, die in alle films de rol van ‘The One’ Neo speelde, is al aan boord, en ook Carrie-Ann Moss (Trinity) doet mee. Lana Wachowski, die de Matrix-wereld met haar zus creëerde, keert terug als schrijver en regisseur. Morpheus is ook van de partij, maar zal vermoedelijk door een andere acteur gespeeld worden.

Twintig jaar geleden

Wie herinnert zich de hype rond de eerste Matrix-film nog? Het was 1999, smartphones bestonden nog niet, het internet was nog klein, mensen lazen af en toe nog een boek – en ineens was daar een film met mensen die onder begeleiding van harde beats in slow-motion door de lucht sprongen, kogels ontweken en met elkaar op de vuist gingen. Oh ja, ze droegen er lange leren jassen en zonnebrillen bij ook! Mocht je de film toen (of in die twintig jaar erna) gemist hebben… als onderstaand clipje je niet enthousiast maakt, weten we het ook niet meer!

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten