Nieuwe Matrix-film met Keanu Reeves in de maak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Keanu Reeves nieuwe Matrix film

Na drie keer John Wick wordt hij weer ‘gewoon’ Neo!

Nadat gisteren bekend werd dat Spider Man door Sony uit het Marvel-filmuniversum gehaald is zijn we toe aan een beetje goed filmnieuws: The Matrix komt terug!

Warner Brothers onthulde vandaag dat ze bezig zijn met het langverwachte vierde deel in de populaire sci-fi filmreeks. Keanu Reeves, die in alle films de rol van ‘The One’ Neo speelde, is al aan boord, en ook Carrie-Ann Moss (Trinity) doet mee. Lana Wachowski, die de Matrix-wereld met haar zus creëerde, keert terug als schrijver en regisseur. Morpheus is ook van de partij, maar zal vermoedelijk door een andere acteur gespeeld worden.

Twintig jaar geleden

Wie herinnert zich de hype rond de eerste Matrix-film nog? Het was 1999, smartphones bestonden nog niet, het internet was nog klein, mensen lazen af en toe nog een boek – en ineens was daar een film met mensen die onder begeleiding van harde beats in slow-motion door de lucht sprongen, kogels ontweken en met elkaar op de vuist gingen. Oh ja, ze droegen er lange leren jassen en zonnebrillen bij ook! Mocht je de film toen (of in die twintig jaar erna) gemist hebben… als onderstaand clipje je niet enthousiast maakt, weten we het ook niet meer!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...