Niet weer: Nu ook melding grensoverschrijdend gedrag bij GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na The Voice is nu ook Goede Tijden, Slechte Tijden aan de beurt! Het lijkt erop dat de volgende grensoverschrijdend gedrag-bom gaat barsten bij de RTL 4-soap. Wie is deze keer de dader?

Nu de brandjes rondom The Voice een beetje geblust zijn, is Nederland weer toe aan een nieuw schandaal! Ons medialandschap zit gelukkig vol met schurken, dus aan verse ophef geen gebrek. Yvonne Coldeweijer, bekend van haar juicekanaal Lifeofyvonne meldt via Story dat een 53-jarige GTST acteur de fout in is gegaan…

Schandaal op set bij GTST

Yvonne Coldeweijer zet het volgende op haar Instagram stories: ”Nadat Roddelpraat het vorige anonieme schandaal heeft ontmaskerd waar Story mee kwam, gaan we deze week voor een nieuwe case.” Ook op de voorpagina van het bekende roddelblad Story zie je de geruchten verschijnen. Vooralsnog is bekend dat het om een 53-jarige acteur gaat uit GTST. Over wie zou dit kunnen gaan? Yvonne nodigt haar volgers uit om wild te gaan speculeren. Toch zou deze heksenjacht niet heel lang hoeven duren. Zo veel GTST-acteurs van 53 zullen er niet zijn, toch?

Eerdere grensoverschrijdende meldingen

Dit is niet de eerste keer dat we te maken hebben met het begrip ‘Grensoverschrijdend gedrag’. Het is de laatste tijd steeds meer naar voren aan het komen, BN’ers of bekendheden die hun handen niet thuis kunnen houden, en soms nog wel verder gaan dan dat. Het is inmiddels dé term van 2022. We zagen het ook voorbijkomen bij The Voice of Holland, wat dankzij de groots opgezette uitzending van Tim Hofman’s BOOS misschien wel de grootste ‘bom’ was tot nu toe. Op 20 januari 2022 onthulde BOOS dat grootheden als Ali B en Marco Borsato kandidaten van The Voice op onbehoorlijke wijze benaderd zouden hebben. Ali werd er zelfs van beticht dat hij nóg een stapje verder gegaan was met zijn pupillen. Marco zou volgens hardnekkige geruchten van té jongere leeftijden zijn. Dan weet je genoeg: het probleem is enorm. Ook kwamen er schandalen naar buiten van Jeroen Rietbergen. Dit was de bandleider van The Voice. Deze zou vieze foto’s gestuurd hebben en ook bepaalde handelingen hebben verricht. Uiteindelijk kwamen er ook nog dingen naar buiten over een regisseur. Deze zou ook zijn handjes en opmerkingen niet thuis kunnen laten.

Marc Overmars weg bij Ajax

Ook Marc Overmars, directeur voetbalzaken van de grootste Nederlandse voetbalclub Ajax, zou ook grensoverschrijdend bezig zijn geweest. Hij zou onder andere foto’s van zijn paal hebben gestuurd en allerlei ongepaste opmerkingen hebben gemaakt. Al deze schandalen kunnen je inmiddels niet meer ontgaan zijn, en het is goed dat deze mensen nu ontmaskerd worden. Dit motiveert mensen om ook hun nare ervaringen met bekende mensen naar buiten te brengen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...