Niet iedereen heeft het zo gemakkelijk de komende kerstdagen

Datum: 

Categorie:

Niet iedereen lijkt zin te hebben in de feestdagen. Dat geldt ook voor beroemdheden. Want deze donkere dagen vallen zwaar voor mensen zoals Gerard Joling, Raymond van Barneveld, Victoria Koblenko en Harvey Weinstein.

Send me a hit

Gerard Joling heeft een heel zwaar leven. Zijn kerstsingle wordt namelijk niet gedraaid op de radio. Hij doet uitgebreid zijn beklag in weekblad Privé. Joling had alles uit de kast gehaald, maar hij wordt volledig genegeerd. “Het is schandalig, ik heb er geen andere woorden voor”, vertelt hij Privé.

Dit vervolgt hij met de dubieuze claim zestien miljoen platen verkocht te hebben. Dat betekent dus dat zo’n beetje elke inwoner van Nederland een plaat van Gerard Joling in de kast zou staan.

Of stelt deze dramatijger zich een beetje aan? Zijn beklag komt een dag na het winnen van het TrosKompas Oeuvre Award. Aan hem overhandigd door zijn bloedeigen moedertje. Maar dat pept hem niet op. Het is allemaal kommer en kwel voor de zanger met een geschat vermogen van 12 miljoen euro.

Barney toch

Nee, Raymond van Barneveld dan. Hij wilde zijn lange carrière afsluiten met een knaller. Echter ging hij roemloos in de eerste ronde van het WK onderuit. In zijn woorden een teleurstelling die hij de rest van zijn leven met hem mee moet dragen. Een loser was hij! Toen hij tijdens de persconferentie na de wedstrijd herinnerd werd aan zijn vijf wereldtitels, was dat aan dovemansoren gericht. “Als je twee keer achter elkaar verliest, (…) ben je een amateur en hoor je hier niet.” Hij vervolgt: “Wat ga ik nu in godsnaam doen? Ik walg van mezelf.”

Zijn collegadarter Michael van Gerwen liet eerder die dag al zien dat hij menselijk was door de tranen te laten lopen. Maar hij heeft het natuurlijk niet zo zwaar als de inmiddels gepensioneerde Barney. De 52-jarige darter mag zijn krokodillentranen uitvegen bij zijn 17 jaar jongere vriendin.

Gesponsorde somberheid

De Telegraaf had nog iemand gevonden waarmee het niet zo lekker gaat. Victoria Koblenko heeft ook een héél zwáár leven. Ze wordt altijd een beetje somber deze tijd van het jaar. Niet alleen is ze bijna jarig, ook voelt het einde van het jaar als een deadline schrijft ze op Instagram. Gaat het wel goed met haar? Moeten we haar therapeut bellen? Op 24 uurs zelfmoordbewaking? Nee, gelukkig niet. Dit was gewoon een excuus om reclame te maken voor Fitbit.

(Tekst loopt door onder foto.)

Weinstein en been klagen

De overtreffende trap van zelfmedelijden werd bereikt door niemand minder dan Harvey Weinstein. De 67-jarige filmproducer gaf een interview naar aanleiding van zijn plotsklapse invaliditeit. Hij kwam naar zijn hoorzitting met een wandelrekje (inclusief tennisballen aan de poten) vanwege een operatie aan zijn rug. Het is alsof het gewicht van zijn daden ineens op heen neer zijn gekomen. Zijn arme lijf kan het allemaal niet meer aan. Beschuldigd worden van misbruik door meer dan 80 vrouwen, gaat je ook niet in de koude kleren zitten. Maar er waren mensen die het niet helemaal geloofde en beschuldigden hem van proberen meelij te wekken.

Weinstein

Dan kennen ze Weinstein nog niet, want hij deed er nog een schepje bovenop. In een exclusief interview met The New York Post zegt hij meer films te hebben gemaakt die geregisseerd zijn door vrouwen dan wie dan ook. Zelfs toen het niet in de mode was. “Maar dat werd allemaal uitgewist omwille van wat er gebeurde. Mijn werk is vergeten.” Om er nog aan toe te voegen dat de recente beschuldigingen misschien wel in twijfel getrokken kunnen worden. Oftewel hij castte veel vrouwen in zijn films, dus kan hij ze niet misbruikt hebben. Of zo. De multimiljonair heeft in ieder geval een héél zwaar leven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.