Nienke Plas laat haar flinke jongens lekker wapperen als ze alleen thuis is (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Nienke Plas deelt spectaculaire video wanner ze haar twee grote vriendinnen lekker laat uitluchten als ze eenmaal alleen thuis is!

Onze bekende grappenmaakster en presentatrice Nienke Plas weet iedereen even goed te vermaken door de recente video die ze online heeft gezet! We zien dat Nienke tegen de gordijnen aan het praten is en zegt dat de kinderen vooral hun tijd mogen nemen bij opa en oma. Na elke zin doet ze gordijn voor gordijn dicht! En dan doet ze opeens iets bijzonders, ze trekt gelijk nadat heel het huis donker is gemaakt haar topje uit! We zien dat ze het topje recht uit haar shirt trekt en dat ze overduidelijk ‘mama tijd’ nodig heeft. Het moment is volgens vele fans echt hilarisch.

Ze zegt dan ook bij het filmpje: ”Het dichtrekken van de gordijnen wanneer de kindjes met opa meegaan is een magisch moment. Even helemaal niets, behalve alle raambekleding weer open doen als ze de straat uit gereden zijn.” Het is een advertentie voor de gordijnen die ze dus allemaal sluit, mensen vinden het een geweldige manier om de gordijnen te promoten en zeggen dan ook: ”Heeeeerlijk is dat!”, ”Jouw reclames zijn goud!”, ”Haha de ontbra-ings doet het voor mij!!” en heel veel lachende emoji’s.

Bekijk de video van Nienke zelf door hier te klikken!

Nienke Plas laat haar flinke jongens lekker wapperen als ze alleen thuis is

Meer zien van Nienke Plas? Bekijk haar Instagramkanaal

Op het Instagramkanaal van Nienke Plas kan je nog veel meer leuke foto’s en video’s bekijken van de leuke brunette! Ze plaatst daar graag regelmatig grappige sketches waar soms een advertentie bij hoort en ook deelt ze graag foto’s wanneer ze op vakantie is of met haar familie. En natuurlijk houdt ze ons ook allemaal up to date over haar carrière en waar ze allemaal mee bezig is. Het is het in ieder geval dus zeker waard om eventjes een kijkje te nemen op haar Instagramkanaal!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...