Nienke: de stille ster van Boer Zoekt Vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dit seizoen van Boer Zoekt Vrouw lijkt iedereen bovenmaats geïnteresseerd in Boerin Annemiek, of de blonde meisjes van Boer Bastiaan. Maar bij Boer Jan op de boerderij zit misschien wel de leukste vrouw van het seizoen: Nienke!

Wie Boer Zoekt Vrouw de afgelopen weken gevolgd heeft, heeft zich waarschijnlijk vooral bekommerd om het lot van Boerin Annemiek en de driehoeksverhouding tussen Boer Bastiaan en Elise en Milou. Achter al dit soort bliksemvangers zaten echter nog andere leuke deelnemers verscholen. Wat dacht je van (inmiddels ‘boerin’) Nienke? Ze studeerde in Spanje, werkte al op een zorgboerderij, komt van het platteland en heeft drie knappe zussen. Over een lot uit de loterij gesproken!

Lees ook: Omarmt Milou toch Boer Bastiaan en het boerenleven?

Het pilletje en snuifie van Boer Jan

Wanneer Boer Jan ter sprake kwam, ging het eigenlijk alleen over zijn eigen opvallende uitspraken en ontboezemingen. Hij had zichzelf voorgenomen open kaart te spelen met zijn vrouwen, en dat hebben ze geweten: Boer Jan gaf openlijk toe wel eens een ‘pilletje of een snuifie’ te nemen op feestjes. Ook dropte hij vrij vlug de ‘ik ben gesteriliseerd’-bom op zijn drie overgebleven vrouwen.

Nienke bleef realistisch, en raakte niet in paniek van Jans eigenaardigheden. Terwijl de spotlights gestolen werden door Jans drugs, de kibbelende blondjes van Bastiaan of de totaal dichtgeklapte Annemiek, was Nienke op de achtergrond stiekem het hardst aan het shinen.

Nienke heeft ook leuke zussen

We verdachten Boer Jan er eerst van dat hij richting Nienke leunde omdat ze drie leuke zussen heeft. ‘Vier vrouwen voor de prijs van één’ moet hij na de familie-ontmoeting gedacht hebben. Toch bleek tijdens de citytrip dat Boer Jan de volle 100% voor Nienke ging omdat hij in haar de ware zag. Nienke moest zelf even nadenken, maar is inmiddels bijgedraaid. Binnenkort gaan ze al samenwonen.

Nienke Boer Zoekt Vrouw zussen
De zusjes van Nienke
Beeld: KRO NCRV / Instagram @boerzoektvrouw

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.