Nienke: de stille ster van Boer Zoekt Vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dit seizoen van Boer Zoekt Vrouw lijkt iedereen bovenmaats geïnteresseerd in Boerin Annemiek, of de blonde meisjes van Boer Bastiaan. Maar bij Boer Jan op de boerderij zit misschien wel de leukste vrouw van het seizoen: Nienke!

Wie Boer Zoekt Vrouw de afgelopen weken gevolgd heeft, heeft zich waarschijnlijk vooral bekommerd om het lot van Boerin Annemiek en de driehoeksverhouding tussen Boer Bastiaan en Elise en Milou. Achter al dit soort bliksemvangers zaten echter nog andere leuke deelnemers verscholen. Wat dacht je van (inmiddels ‘boerin’) Nienke? Ze studeerde in Spanje, werkte al op een zorgboerderij, komt van het platteland en heeft drie knappe zussen. Over een lot uit de loterij gesproken!

Lees ook: Omarmt Milou toch Boer Bastiaan en het boerenleven?

Het pilletje en snuifie van Boer Jan

Wanneer Boer Jan ter sprake kwam, ging het eigenlijk alleen over zijn eigen opvallende uitspraken en ontboezemingen. Hij had zichzelf voorgenomen open kaart te spelen met zijn vrouwen, en dat hebben ze geweten: Boer Jan gaf openlijk toe wel eens een ‘pilletje of een snuifie’ te nemen op feestjes. Ook dropte hij vrij vlug de ‘ik ben gesteriliseerd’-bom op zijn drie overgebleven vrouwen.

Nienke bleef realistisch, en raakte niet in paniek van Jans eigenaardigheden. Terwijl de spotlights gestolen werden door Jans drugs, de kibbelende blondjes van Bastiaan of de totaal dichtgeklapte Annemiek, was Nienke op de achtergrond stiekem het hardst aan het shinen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Nienke heeft ook leuke zussen

We verdachten Boer Jan er eerst van dat hij richting Nienke leunde omdat ze drie leuke zussen heeft. ‘Vier vrouwen voor de prijs van één’ moet hij na de familie-ontmoeting gedacht hebben. Toch bleek tijdens de citytrip dat Boer Jan de volle 100% voor Nienke ging omdat hij in haar de ware zag. Nienke moest zelf even nadenken, maar is inmiddels bijgedraaid. Binnenkort gaan ze al samenwonen.

Nienke Boer Zoekt Vrouw zussen
De zusjes van Nienke
Beeld: KRO NCRV / Instagram @boerzoektvrouw

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes. 

Gerelateerde berichten