Nienke: de stille ster van Boer Zoekt Vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dit seizoen van Boer Zoekt Vrouw lijkt iedereen bovenmaats geïnteresseerd in Boerin Annemiek, of de blonde meisjes van Boer Bastiaan. Maar bij Boer Jan op de boerderij zit misschien wel de leukste vrouw van het seizoen: Nienke!

Wie Boer Zoekt Vrouw de afgelopen weken gevolgd heeft, heeft zich waarschijnlijk vooral bekommerd om het lot van Boerin Annemiek en de driehoeksverhouding tussen Boer Bastiaan en Elise en Milou. Achter al dit soort bliksemvangers zaten echter nog andere leuke deelnemers verscholen. Wat dacht je van (inmiddels ‘boerin’) Nienke? Ze studeerde in Spanje, werkte al op een zorgboerderij, komt van het platteland en heeft drie knappe zussen. Over een lot uit de loterij gesproken!

Lees ook: Omarmt Milou toch Boer Bastiaan en het boerenleven?

Het pilletje en snuifie van Boer Jan

Wanneer Boer Jan ter sprake kwam, ging het eigenlijk alleen over zijn eigen opvallende uitspraken en ontboezemingen. Hij had zichzelf voorgenomen open kaart te spelen met zijn vrouwen, en dat hebben ze geweten: Boer Jan gaf openlijk toe wel eens een ‘pilletje of een snuifie’ te nemen op feestjes. Ook dropte hij vrij vlug de ‘ik ben gesteriliseerd’-bom op zijn drie overgebleven vrouwen.

Nienke bleef realistisch, en raakte niet in paniek van Jans eigenaardigheden. Terwijl de spotlights gestolen werden door Jans drugs, de kibbelende blondjes van Bastiaan of de totaal dichtgeklapte Annemiek, was Nienke op de achtergrond stiekem het hardst aan het shinen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Nienke heeft ook leuke zussen

We verdachten Boer Jan er eerst van dat hij richting Nienke leunde omdat ze drie leuke zussen heeft. ‘Vier vrouwen voor de prijs van één’ moet hij na de familie-ontmoeting gedacht hebben. Toch bleek tijdens de citytrip dat Boer Jan de volle 100% voor Nienke ging omdat hij in haar de ware zag. Nienke moest zelf even nadenken, maar is inmiddels bijgedraaid. Binnenkort gaan ze al samenwonen.

Nienke Boer Zoekt Vrouw zussen
De zusjes van Nienke
Beeld: KRO NCRV / Instagram @boerzoektvrouw

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten