Nienke: de stille ster van Boer Zoekt Vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dit seizoen van Boer Zoekt Vrouw lijkt iedereen bovenmaats geïnteresseerd in Boerin Annemiek, of de blonde meisjes van Boer Bastiaan. Maar bij Boer Jan op de boerderij zit misschien wel de leukste vrouw van het seizoen: Nienke!

Wie Boer Zoekt Vrouw de afgelopen weken gevolgd heeft, heeft zich waarschijnlijk vooral bekommerd om het lot van Boerin Annemiek en de driehoeksverhouding tussen Boer Bastiaan en Elise en Milou. Achter al dit soort bliksemvangers zaten echter nog andere leuke deelnemers verscholen. Wat dacht je van (inmiddels ‘boerin’) Nienke? Ze studeerde in Spanje, werkte al op een zorgboerderij, komt van het platteland en heeft drie knappe zussen. Over een lot uit de loterij gesproken!

Lees ook: Omarmt Milou toch Boer Bastiaan en het boerenleven?

Het pilletje en snuifie van Boer Jan

Wanneer Boer Jan ter sprake kwam, ging het eigenlijk alleen over zijn eigen opvallende uitspraken en ontboezemingen. Hij had zichzelf voorgenomen open kaart te spelen met zijn vrouwen, en dat hebben ze geweten: Boer Jan gaf openlijk toe wel eens een ‘pilletje of een snuifie’ te nemen op feestjes. Ook dropte hij vrij vlug de ‘ik ben gesteriliseerd’-bom op zijn drie overgebleven vrouwen.

Nienke bleef realistisch, en raakte niet in paniek van Jans eigenaardigheden. Terwijl de spotlights gestolen werden door Jans drugs, de kibbelende blondjes van Bastiaan of de totaal dichtgeklapte Annemiek, was Nienke op de achtergrond stiekem het hardst aan het shinen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Nienke heeft ook leuke zussen

We verdachten Boer Jan er eerst van dat hij richting Nienke leunde omdat ze drie leuke zussen heeft. ‘Vier vrouwen voor de prijs van één’ moet hij na de familie-ontmoeting gedacht hebben. Toch bleek tijdens de citytrip dat Boer Jan de volle 100% voor Nienke ging omdat hij in haar de ware zag. Nienke moest zelf even nadenken, maar is inmiddels bijgedraaid. Binnenkort gaan ze al samenwonen.

Nienke Boer Zoekt Vrouw zussen
De zusjes van Nienke
Beeld: KRO NCRV / Instagram @boerzoektvrouw

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.

Foto: Schaatsster Antoinette de Jong hint met open jasje naar pikante carrièreswitch

Antoinette de Jong is nog op het toppunt van haar schaatscarrière maar toch lijkt ze nu te twijfelen om een totaal andere weg in te slaan. Het is zelfs een erg pinkante carrière switch.

Gerelateerde berichten