Niemand durft met Fajah te flirten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fajah Lourens flirten

Zou haar Killer Body té intimiderend zijn?

Ondanks dat ze al dik een jaar officieel ‘bezet’ is, vindt Fajah Lourens het tóch jammer dat geen enkele man met haar lijkt te durven flirten! De KillerBody-guru snapt dat Nederlandse mannen misschien wat huiverig zijn omdat ze bekend is, maar toen ze laatst met vriendinnen in New York was stapte er óók niemand op haar af in de nachtclubs! “Ik weet niet hoe dat kan,” reageerde Fajah. Waar ligt het dan aan? Zijn die spieren en billen werkelijk zó intimiderend? Als je haar Instagram-pics van de afgelopen week bekijkt, zou je toch denken dat zo’n lichaam juist hordes mannen aantrekt?

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Gerelateerde berichten