Nicolette Kluijver zorgt voor verbazing met foto van nieuwe look

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op de Instagram van Nicolette Kluijver is op een foto te zien dat de presentatrice een metamorfose heeft ondergaan. Op onderstaande beelden laat de presentatrice haar nieuwe kapsel zien. Direct vanuit de kappersstoel zien we dat Nicolette heeft gekozen voor een boblijn! Happy new hair, leuk of zonde?, vraagt Nicolette aan haar volgers…

Positieve reacties op boblijn

In de video op Instagram is te zien dat Nicolette Kluijver afscheid heeft genomen van haar lange blonden lokken. Het voormalig model krijgt veel positieve reacties van haar ruim 400.000 volgers! “Cool. Snel. Leuk. Hip.”, reageert Ruud de Wild. “Nooit zonde. Altijd leuk”, vindt Evi Hanssen. Toch zijn er een paar reacties die aangeven het toch wel een beetje zonde te vinden: “Stiekem vind ik het lange haar nog mooier bij jou.”

Lees ook Nicolette Kluijver is razend populair na grote comeback

Nieuw seizoen Expeditie Robinson

De goedlachse Nicolette Kluijver kan dit jaar rekenen op mooie presentatieklussen, waarvan Expeditie Robinson natuurlijk de kers op de taart is. Inmiddels is het hoge woord er gelukkig uit: Expeditie Robinson gaat dit jaar officieel door! De 36-jarige Nicolette, die al jaren aan het roer staat bij het programma, kan niet wachten. “Mensen vragen weleens of ik het niet zat ben na zes jaar. Absoluut niet. Dit is waarom ik tv maak, het is een van de leukste klussen die je kunt krijgen”, aldus de presentatrice. Wie er allemaal mee doen aan het nieuwe seizoen is nog onbekend. Wel zal expeditie Robinson dit jaar in Europa worden opgenomen en in het najaar worden uitgezonden!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?