Nicolette Kluijver werkt zich in het zweet bij nieuwe Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is zeker! Expeditie Robinson gaat dit jaar gewoon door. En niemand minder dan Nicolette Kluijver mag het hele circus weer presenteren. Daarvoor is ze zich nu wel in het zweet aan het werken. 

De opnames voor het 21ste seizoen van Expeditie Robinson zijn weer gestart. Nicolette Kluijver neemt als vanouds de presentatie op zich en kan niet wachten tot ze weer aan de slag mag. Wel moet er nog het een en ander gebeuren om weer in tip-top shape te zijn voor het uitdagende programma. Samen met de kandidaten werkt ze zich in het zweet.

Lees ook: Nicolette Kluijver zorgt voor verbazing met foto van nieuwe look

Nicolette Kluijver: Back in shape

Nicolette is hard aan het trainen zodat ze samen met de kandidaten er op hun best uitzien tijdens de opnames. En natuurlijk ook een klein beetje, zodat ze de opdrachten aan kunnen. Nicolette deelt haar kijkje achter de schermen op Instagram. Gelukkig wordt er niet alleen maar hard gewerkt, maar is er ook genoeg ruimte voor plezier tussendoor.

De Expeditie Robinson look

Voor de eerste opnames moet je er natuurlijk we op je best uitzien. Nicolette begrijpt dat. Daarom zet ze zichzelf voor de opnames beginnen nog even in de make-up. Met uiterste precisie, want ze moet er straks natuurlijk op haar allerbest uit zien op televisie.

De locatie van het nieuwe seizoen

In tegenstelling tot de vorige seizoenen wordt Expeditie Robinson dit jaar niet opgenomen op een eiland in Azië, maar gewoon in Europa. Met de nodige aanpassingen kan het programma in deze tijd alsnog doorgaan. Een van de aanpassingen is dat ze dus uitwijken naar een nieuw land. Dit jaar mogen crew en deelnemers afreizen naar Kroatië. Een hele andere sfeer dan normaal, maar daarom zeker niet minder mooi. Daarbij, met Nicolette aan het hoofd kan er weinig mis gaan.

Nicolette mag op expeditie

“We gaan binnenkort op reis” laat Nicolette weten via een video op Instagram. Ze kan al verklappen dat het nieuwe seizoen briljant wordt. Daar was gelukkig ook geen twijfel over. Nicolette die weet inmiddels wel wat ze doet. De exacte startdatum is nog niet bekend voor het nieuwe seizoen, maar zal ergens in het najaar zij. Dat betekent dat je niet heel lang meer hoeft te wachten op het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. 

Wie doen er mee aan Expeditie Robinson?

Het is nog een beetje een raadsel wie er mee doen met dit seizoen. Of het nu bekende of onbekende Nederlanders zijn of een mix van beide. Zeer waarschijnlijk doet Dennis Schouten mee. Zijn naam komt regelmatig voorbij. Ook kan je dit seizoen kan je een oude bekende verwachten. Je kon haar al even zien op de Insta Story van Nicolette, maar oude finalist Arnaude begeleidt dit jaar de kandidaten achter de schermen. Op haar Instagram kan je zien hoe ze vorige week de koffers pakte om er voor een aantal weken tussenuit te gaan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ar Bo (@arnaudebogaert)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!