Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht.

De blondine Nicolette Kluijver is al jaren niet weg te slaan van de televisie. Om de zoveel tijd duikt ze weer op in nieuwe programma’s. Zo was ze de afgelopen tijd te zien in het programma ‘Over de Oceaan’ op RTL4. In het programma zijn 6 BN’ers te zien, die onder leiding van 2 kapiteins vanaf Las Palmas naar het Caribisch gebied afreizen. Uit Nicolette’s deelname blijkt maar weer wat voor avontuurlijke vrouw het is.

Nicolette Kluijver laat haar beet nemen door enorm scherp voorwerp

De knappe Nicolette maakt er geen geheim van dat ze graag van hiken houdt. In groepsverband of gewoon solo, ze duikt graag de natuur in. Op Instagram verschijnen een hoop foto’s van haar ruige avontuurtjes. Het levert een hoop mooie herinneringen op, maar helaas ook enkele nachtmerries. Een voorbeeld van zo’n nachtmerrie deelde Nicolette onlangs op haar Instagram. In een video zien we Nicolette lopen met een enorme joekel in haar been. Nee, niet zo’n enorme joekel. Het gaat in dit geval om een cactus. Een cactus met flinke stekels zit vast in het bruine been van mevrouw Kluijver.

Nicolette Kluijver filmt flinke schrammen na ongeluk

Het was niet zomaar een terugweg voor Nicolette Kluijver. Na een stukje hiken door de wildernis, moest ze noodgedwongen naar het ziekenhuis. Tijdens het hiken heeft Nicolette een ongelukje gehad. Terwijl ze in de auto zit, filmt ze haar benen. Deze zitten volledig onder de schrammen en krassen. Bovendien zit er een flinke cactus vast in haar been. Zonder ingreep kan ze hier niet vanaf komen. In de video vertelt Nicolette dat ze gauw naar het ziekenhuis rijdt. Zie hieronder de beelden.

Alle mooie foto’s van Nicolette vind je op Instagram

Alle mooie plaatjes van Nicolette vind je natuurlijk op Instagram. Daar heeft de blondine nog een hele voorraad aan leuke kiekjes staan. Aarzel dus vooral niet en neem een kijkje. Geniet ervan zou ik zeggen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier.