Nicolette Kluijver poseert in badkleding en shockeert volgers: ‘Ik hou van zaad’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Nicolette Kluijver zeilt momenteel de wereld over en doet daarbij een aantal gekke dingen om haar fans te entertainen. 

In het RTL4-programma ‘Over de Oceaan’ wagen zes bekende Nederlanders zich aan een spannend avontuur. Ze maken een zeiltocht over de Atlantische Oceaan. Bijna drie weken lang zijn André Dongelmans, Caroline Tensen, Kees Tol, Nicolette Kluijver, Roelof Hemmen en Roxane Knetemann volledig op elkaar aangewezen. Nicolette besluit deze reis nog net even wat interessanter te maken voor iedereen.

Een gezellige en gekke video voor de fans

Om de tijd wat sneller te laten gaan op de boot, hebben de zes deelnemers een leuke video gemaakt voor hun fans. In de video zingen ze samen over het “brood van Roelof,” waarbij ze een bekende televisie-jingle nabootsen. Het hoogtepunt van de video is ongetwijfeld het moment waarop Nicolette Kluijver de jingle opent. Ze start met de opvallende zin: “Ik houd van zaad.” Een heerlijk gek en hilarisch moment! Bekijk de video snel hier!

Het goedmakertje van Nicolette Kluijver

Na de gekke video besloot Nicolette Kluijver haar fans nog een verrassing te geven. Ze plaatste een prachtige foto van zichzelf in badkleding op Instagram, waarbij ze een tijdschrift promoot. Misschien als een klein goedmakertje voor de gekke video, of gewoon om haar volgers te laten zien dat ze er nog steeds ontzettend mooi uit ziet in badkleding. En gelijk heeft ze, want de foto, die je op de Instagram pagina van Nicolette kan bekijken, is ook een ontzettend mooi kiekje. De prachtige dame heeft duidelijk het beste voor met haar volgers. De foto die Nicolette deelt valt goed in de smaak namelijk.

Meer zien van Nicolette Kluijver, kijk dan hier!

Als je nou nog meer wil zien van Nicolette Kluijver, dan moet je even naar het Instagram profiel van de mooie presentatrice gaan. Daar staan nog veel meer leuke foto’s en video’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...