Nicolette Kluijver draagt opvallend pakje in foto Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bij Expeditie Robinson staat fashion niet hoog in het vaandel. Toch verscheen presentatrice Nicolette Kluijver bij de eilandraad in een zeer opvallend pakje… 

Nicolette Kluijver draagt bij Expeditie Robinson niet bepaald merkbare kleding. Sterker nog, in het hele programma speelt mooie kleding geen rol. De deelnemers van het programma hebben meer behoefte aan comfort dan er mooi uitzien. Dat is ook niet voor niets, want niet alleen zij, maar ook de kwaliteit van de kleding wordt op de proef gesteld tijdens het programma. De kleding moet ook behoorlijk wat kunnen doorstaan. Daarom kan je na een aantal afleveringen verwachten dat de kleding al vies en afgetrapt is. Gelukkig hoeft presentatrice Nicolette Kluijver daar geen rekening mee te houden. Zij slaapt in een fatsoenlijk bed en kan gewoon elke dag een douche nemen. Om toch binnen het survival-plaatje te passen, wordt ook zij redelijk saai aangekleed. Die gewoonte werd tijdens deze eilandraad ineens genegeerd! Bij het spannende sluitstuk van de aflevering droeg Nicolette een strak en hip pakje…

Wat is Expeditie Robinson zonder Nicolette Kluijver als presentatrice?

Al sinds 2014 is Nicolette Kluijver als presentatrice in Expeditie Robinson te zien. Ze kreeg na het eerste seizoen als presentatrice al een plekje in het hart van Nederland. Die liefde voor de blondine groeide meer en meer en inmiddels heeft het voormalig model al 7 seizoenen gepresenteerd. Ze heeft alles wat een echte Expeditie Robinson presentatrice nodig heeft: een strenge blik tijdens de proeven, ze is aanmoedigend en houdt de eilandraden spannend. Nu kunnen we geen seizoen meer zonder Nicolette, tenzij ze zelf meedoet. De presentatrice vindt dat zelf niet eens zo’n slecht idee; het lijkt haar zelfs leuk om een keer zelf mee te doen aan het survivalprogramma.

Lees ook: Dyantha Brooks is heter in Expeditie Robinson dan in Shownieuws

De interessante kledingkeuze van Nicolette

Normaal zien we Nicolette in een simpele trui of top met een spijkerbroek. Als we geluk hebben draagt ze een jurkje, maar ook dan is er niet veel aan. Of de presentatrice haar kleding zelf uit mag kiezen of dat het voor wordt haar gedaan door stylisten, weten we niet. Hoewel de kleding vaak erg ‘basic’ is, vermoeden we nu toch dat er een stylist achter zit. Het lijkt erop dat die in aflevering 15 van seizoen 21 een fashion-statement wilde maken. Tijdens de eilandraad van die aflevering droeg Nicolette een jumpsuit of broekpak volledig van spijkermateriaal. Het pakje stond haar goed en wekte gelijk de aandacht van de kijker.

Nicolette Kluijver opvallend pakje

Nicolettes kleding wordt met de aflevering spannender

Dit seizoen vielen de kledingstukken van Nicolette ons al vaker op. In aflevering 14, de aflevering vóór de introductie van de spijker-jumpsuit, droeg ze een fleurig kort jurkje. Dit keer koos ze voor een interessante kledingkeuze tijdens de proef. Om de outfit nog wat spannender te maken droeg ze er zwarte stoere schoenen onder. Valt het ons nu pas op of begint Nicolette pas vanaf haar 7e seizoen leukere kleding te dragen? Er komen in ieder geval nog genoeg afleveringen aan, waarbij we wat vaker op de presentatrice moeten letten!

Nicolette Kluijver draagt jurkje Expeditie Robinson

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman doet extra knoopje open op zeer luchtige foto

Katja Schuurman is misschien wat op leeftijd, maar daardoor niet minder knap. Sterker nog, ze heeft meer verleidingskracht dan de meeste jongere vrouwen. 

Foto: Wordt Chantal Janzen bedrogen door man Marco Geeratz?

Marco Geeratz is officieel de domste man van Nederland. Tenminste, als de geruchten die nu verspreid worden door juicekanalen waar blijken te zijn. Als man van Chantal Janzen heb je toch nul redenen om met andere vrouwen het bed in te duiken?

Foto: Hélène Hendriks heeft intiem momentje met vrouw in HLF8-kleedkamer

Hélène Hendriks blijft niet alleen in haar kleedkamer. Net als tijdens haar "geleende" programma HLF8 zit ze graag met anderen samen. Soms gaat het er heftig aan toe….