Netflix serie Elite begint binnenkort aan vierde seizoen met nieuwe knappe cast

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Knappe Spaanse dames, moordintrige en een flinke dosis spanning en drama. De Spaanse serie Élite is een hit op Netflix. En na wat onduidelijkheid is er eindelijk een releasedatum voor het vierde seizoen. Vanaf vrijdag 18 juni is de serie weer te zien op Netflix. Wel met een bijna compleet nieuwe cast.

Élite keert terug voor een vierde seizoen, maakt streaminggigant Netflix officieel bekend. De hitserie keert terug voor meer Spaans temperament, moordmysteries en gecompliceerde relaties. Maar met het nieuwe seizoen komen een hoop nieuwe acteurs om de hoek kijken.

Lees ook: Seizoen twee van The Witcher is klaar voor Netflix release

Spannend moment

Voor fans van de serie was het heel even spannend. Een tijdje leek het alsof er geen nieuw seizoen meer zou komen. Maar het hoge woord is er nu uit. Er is nu eindelijk een officiële releasedatum bekend voor Élite seizoen 4. Noteer de volgende datum in je agenda, want het vierde seizoen verschijnt 18 juni op Netflix.

Nieuwe avonturen

De Spaanse serie gaat met het vierde seizoen een heel andere kant op. Zo kan je genieten van een bijna geheel andere cast én compleet andere avonturen. Het is nog niet zeker wat er precies in het vierde seizoen staat te gebeuren. Een deel van de cast is inmiddels afgestudeerd van de prestigieuze school en de overgebleven castleden moeten nog een jaar op privéschool Las Encinas volmaken. Vorig seizoen was de moord op personage Polo een grote rode draad in het verhaal, maar dat lijkt nu afgehandeld te zijn. Het is dus even de vraag welk spannend mysterie dit seizoen naar boven komt.

Nieuwe gezichten

Élite gaat door met een hoop nieuwe gezichten. Netflix heeft een foto van hun nieuwe cast gedeeld zodat je ze allemaal eens rustig kan bekijken. Op social media deelde Netlfix eerder al de eerste beelden van het vierde seizoen en nu komen ze dus met de voltallige cast op de proppen. Maar wie zijn de ster spelers van het vierde seizoen?

Martina Cariddi

Martina Cariddi is een van de nieuwe jonge Spaanse acteurs die deel uitmaken van de cast van Élite. Ze is een relatieve nieuwkomer in de acteerwereld in vergelijking met sommige van haar tegenspelers. Toch is ze vaker op het scherm te zien geweest. Haar eerste on-screen verschijning kwam in de Spaanse thrillerfilm The Invisible Guardian uit 2017. Haar rol was klein, maar leidde uiteindelijk wel tot grotere rollen en meer kansen. En nu mag ze zichzelf bewijzen in Élite.
Carla Díaz

Hoewel ze pas 22 jaar oud is, is Carla Díaz geen onbekende in de acteerwereld. Haar doorbraak kwam in 2010 toen ze meedeed aan Tierra de lobos, een tv-serie in westernstijl die zich afspeelt in het Spanje van de 19e eeuw. De tv-carrière van Carla groeide vanaf dat moment alleen maar. Ze had veel terugkerende rollen en speelde in uiteenlopende televisie, film en theaterproducties. En nu mag ze een rol vertolken in Élite. Dat belooft een flink spektakel te worden!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!