Netflix onthult spannende trailer Lupin 2

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Omar Sy is nu al terug als Assane Diop in de spannende Netflix serie Lupin. Het eerste seizoen van de serie sloeg in als een bom. De show over de Franse gentleman-thief krijgt binnenkort dus zijn vervolg. Wanneer het nieuwe seizoen uitkomt is nog niet bekend, maar Netflix heeft wel de trailer vrijgegeven.  

De spanning wordt flink opgevoerd in de trailer van het tweede seizoen van Lupin. Netflix heeft de eerste beelden van het nieuwe seizoen vrijgegeven en die beloven flink wat spanning en sensatie. Lupin 2 gaat verder waar het eerste deel van de Franse Netflix Original eindigde. Het tweede seizoen is high paced en een regelrechte actie hit.

Lees ook: Nieuwe serie Lupin gaat keihard op Netflix

Keiharde trailer

Lupin is een van de meest succesvolle series van het afgelopen jaar. De geniale acteur Omar Sy, die je misschien nog kent van Intouchables, doet het geweldig als de briljante meesterdief Assane Diop. Diop is een beetje de Franse mix tussen James Bond en Danny Ocean. Charismatisch, slim, een echte vrouwenverslinder en altijd een plan achter de hand. Toch zijn er veel mensen die ondanks alle goede verhalen het eerste seizoen nog niet hebben gezien. Snel doen, want het is zeker de moeite waard. Voor de mensen die wel al het eerste seizoen tot zich hebben genomen, kijk dan de bloedstollende trailer van seizoen 2!

Release date

Na die brute trailer sta je natuurlijk te trappelen om het nieuwe seizoen te bingen. Maar daar moet je toch nog echt even geduld voor hebben. Vanwege de populariteit van de misdadig goede Netflix serie, komt deel 2 al in de zomer van 2021 uit. Nog een paar maanden geduld dus, maar die zijn het absoluut waard. Een exacte datum is nog niet bekend, maar heel lang kan het in ieder geval niet meer duren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LUPIN (@lupinnetflixtv)

Het verhaal gaat verder?

Voor de mensen bij wie de serie een beetje is weggezakt is hier de stand van zaken. In de laatste aflevering neemt Assane zijn ex-vrouw, gespeeld door de prachtige Ludvine Sangier, en zoontje mee op een dagje weg. Zijn zoon wordt uiteindelijk ontvoerd door de handlanger van Pellegrini, de schurk uit de serie. Ook heeft detective Guedira, die al vanaf aflevering 1 op Assane op het spoor is, eindelijk de meesterdief op weten te sporen. Het nieuwe seizoen zal dus omgaan met de ontvoering van Assane’s zoon en het kat-en-muis-spel tussen hem en de politie. En zoals je in de trailer kan zien, gaat dat niet zonder slag of stoot.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LUPIN (@lupinnetflixtv)

Terugkerend talent

De meeste acteurs uit de serie staan weer klaar om ook in deel 2 hun rol te vertolken. Dat betekent dat we de terugkeer gaan zien van zowel Ludvine Sangier als Shirine Boutella. Zij speelt een van de politie agenten die achter Assane aan zit. Met zo’n agente op je dak zou je bijna jezelf aangeven. Hopelijk valt de zwoele Assane niet voor deze charmante dame. Anders is het al snel gedaan met de meesterdief.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shirine Boutella (@shirineboutella)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!