Netflix komt met trailer van nieuwe superheldenserie Jupiter’s Legacy

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Netflix moet inmiddels concurreren met andere grote streamingservices als DisneyPlus en AmazonePrime. En waar Disney alle Marvel content heeft en Amazone een aantal goede superheldenshows als The Tick, The Boys en Invincible, loopt Netflix een beetje achter. Maar niet lang meer. 

Netflix had voorheen veel succes met zijn Marvel shows als Daredevil en Jessica Jones. Maar aan die samenwerking kwam abrupt een einde toen Disney besloot zijn eigen streamingservice uit te brengen. Nu lijken ze weer keihard terug te pakken met een nieuwe superheldenserie uit de Millarverse.

Lees ook: Netflix komt met eerste beelden van seizoen 5 La Casa de Papel
Netflix Millarverse?

Het Millarverse is een soort Marvel universum maar dan met alle karakters uit de comic books van schrijver Mark Millar. Je kan hem wel kennen van bijvoorbeeld Kick- en The Kingsman. Een schrijver die erg houdt van realisme, brute actie en gore. Dat beloofd veel goeds voor de Netflix show, die waarschijnlijk qua toon op Watchmen of The Boys gaat lijken.

Concurrentie met Marvel

In de jaren dertig duikt de eerste generatie superhelden op. Zij worden vanwege hun daden als helden vereerd. Hun kinderen vinden dat maar lastig, want hoe vul je de schoenen van zulke beroemde helden? Jupiter’s Legacy is een van de beste boeken van Mark Millar, dus de serie belooft veel goeds. Mark is zelf ook betrokken om ervoor te zorgen dat de serie precies wordt hoe hij het voor zich ziet. Netflix pakt alles dus zwaar op, omdat ze met de Millarverse een belangrijke concurrent willen worden van Marvel.
Supervette trailer

De serie komt 7 Mei op Netflix. Als je niet kan wachten, dan kan je hieronder alvast de eerste trailer van de serie kijken. En die maakt een goede eerste indruk. Een grimmige sfeer, hoge productiewaarde en goed acteren lijken de boventoon te voeren. Zwaarder en duisterder dan The Avengers en lichthartiger dan bijvoorbeeld The Boys. En dat is goed, want daarmee is de serie in ieder geval een beetje origineel, tussen de overdaad aan superheldencontent tegenwoordig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?