Netflix komt met slecht nieuws over Stranger Things seizoen 4

Stranger Things season 4 2022

Stranger Things is al jaren het grootste succes op Netflix. Het nieuwe seizoen laat al even op zich wachten, maar Netflix komt nu eindelijk met nieuws.

Fans van de populaire Netflix serie stranger Things moeten nog heel even geduld hebben. Het vierde seizoen van de populaire serie laat al even op zich wachten, maar nu heeft Netflix officieel bekend gemaakt dat het nieuwste seizoen volgend jaar te zien zal zijn. Ze kwamen helaas nog niet met een exacte datum, maar waarschijnlijk zullen de avonturen van Mike, Will, Eleven in de eerste helft van het jaar vervolgd worden. De opnamen kwamen in Februari stil te liggen, vandaar dat je nu langer moet wachten op seizoen vier. Er is ook goed nieuws: Netflix heeft de eerste beelden van het nieuwe seizoen gelijk vrijgegeven!

Lees ook: Eindelijk komt Netflix met de langverwachte trailer van La Casa de Papel seizoen 5

De eerste beelden van Stranger Things

Op Instagram onthult Netflix de eerste nieuwe beelden van het vierde seizoen in een korte teaser. Daarin kan je zien dat er opnieuw groot gevaar dreigt in het kleine dorpje Hawkins. ‘Something is coming’ wordt op dreigende wijze onthult. De teaser bevat naast een korte terugblik op de avonturen die de kinderen tot nu toe hebben meegemaakt ook een blik op de nieuwe dreiging, de Upside-Down en natuurlijk hoe het er aan toe gaat met Eleven.

Wat is er aan de hand met Eleven?

In de teaser van dertig seconden zien we hoe Eleven wordt beetgepakt door mannen in pak. Wie deze mannen zijn en wat ze met Eleven moeten is niet bekend. Eleven is natuurlijk erg bijzonder vanwege haar psychische krachten en connectie met de Upside-Down. Het nieuwe seizoen lijkt nog dieper in te gaan op het verleden van Eleven en waartoe de jonge heldin allemaal in staat is. Een eerdere teaser toonde al experimenten op kinderen in de Hawkins National Laboratory. Ook is er een shot van een deur met het cijfer 11 en de woorden “Eleven, luister je?” erop. Wat er met Eleven aan de hand is kom je helaas pas volgend jaar te weten, maar het lijkt nu al een extreem spannend verhaal te worden.

De nieuwe cast van Stranger Things

Het nieuwe seizoen van Stranger Things heeft zowel een hoop oude als nieuwe gezichten. Zo komen de hoofdpersonages van de vorige drie seizoenen weer terug, maar zijn er ook nieuwe gezichten aanwezig in het kleine Hawkins. De meest opvallende is actrice Grace Van Dien, die het personage ‘Chrissy’ voor haar rekening gaat nemen. In de korte teaser zie je Chrissy kort in een cheerleading outfit rondom seconde 25. Wie Chrissy is en hoe ze invloed heeft op het verhaal is nog niet bekend, maar het lijkt er op dat ze een grote rol in de serie zal innemen. Hopelijk blijft Grace langer dan één seizoen aanwezig in het fictieve dorpje, ze is namelijk een erg welkome verschijning.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grace Van Dien 🦋 (@gracevandien)

Gerelateerde berichten

Vorig artikelDe mooiste Instagram foto’s van Olympisch atlete Susan Krumins
Volgend artikelEmma Heesters kondigt mysterieuze samenwerking aan met Instagram video