Netflix komt met eerste beelden van seizoen 5 La Casa de Papel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

La Casa de Papel is misschien wel de populairste serie op Netflix. Het vierde seizoen eindigde met een gigantische cliffhanger. Daarom kan iedereen niet wachten op het nieuwe deel. Voorlopig is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn. Maar Netflix laat je alvast genieten met een voorproefje van de nieuwe afleveringen.

Iedereen wacht met smart op het vijfde seizoen van La Casa de Papel. Voor de fans van de serie is er na maanden van wachten eindelijk goed nieuws. Het lijkt erop dat het nieuwe seizoen dichterbij is dan ooit. Netflix deelt namelijk de allereerste beelden van seizoen 5!

Lees ook: Bloedstollende Netflix serie Sky Rojo onthult tweede seizoen

Social media frenzy

Netflix gaat helemaal los en deelt op social media eindelijk een voorproefje van het vijfde seizoen. Zo kan je kijken naar een aantal toffe backstage-foto’s van de opnames. De acteurs achter onder andere de professor, Alicia Sierra, Mónica Gaztambide en Arturo Román lijken zich voorlopig erg te vermaken op de set. Fans gaan helemaal wild op de foto’s en proberen al allerlei plotpoints te raden over het nieuwe seizoen. Al is het natuurlijk aan de foto’s moeilijk af te zien wat er komen gaat. Gelukkig wordt er gewoon hard gewerkt aan het vijfde seizoen van de serie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Casa de Papel (@lacasadepapel)

Wanneer komt het nieuwe seizoen er aan?

Er gaan geruchten dat het nieuwe seizoen van La Casa de Papel in augustus zal worden vrijgegeven. Maar tot nu toe zijn dat alleen nog maar geruchten. Op de nieuwe foto’s kan je in ieder geval zien dat er hard wordt gewerkt op de set. Gelukkig is La Casa niet de enige bloedstollende Spaanse serie op Netflix. Zo kan je ook genieten van de serie Sky Rojo, waar ook een tweede seizoen van aan gaat komen. Die serie, van dezelfde maker als La Casa de Papel, gaat over drie vrouwen die na het mishandelen van hun baas op de vlucht slaan voor zijn handlangers en de politie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sky Rojo (@skyrojo)

Een gigantisch succes

De serie over een groep Spaanse bankovervallers was een gigantisch succes op Netflix toen het voor het eerst verscheen. En geen wonder, het heeft alles wat een goede serie moet hebben: actie, humor, charismatische personages, mooie vrouwen en een sluw plot dat je pakt en blijft verassen. Als je nog nooit La Casa de Papel hebt gezien, hier is de samenvatting: Een groep overvallers die elkaar niet kennen overvallen de Spaanse munt, de plek in Spanje waar al het geld wordt gedrukt. Met een extreem uitgewerkt plan lijken ze vlekkeloos er vandoor te gaan met miljoenen euro’s. Maar dan gaat er het een en ander mis, wat weer zorgt voor een hoop brute actie en adrenaline. Momenteel wordt er ook zelfs gewerkt aan een Koreaanse remake van de serie, zo goed valt hij in de smaak.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?

Foto: Monica Geuze laat haar rijpe perziken bijna ontsnappen

Monica Geuze is lekker op vakantie! En om deze warme bestemming goed in te leiden, besluit de influencer om een uiterst pikante foto online te zetten..