Netflix & Kill: The Irishman komt eraan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
The Irishman Netflix

Heb je even? Deze topfilm gaat je ’n hele avond kosten!

Sommige geluksvogels hebben hem al mogen zien op het New Yorkse filmfestival vorige maand, maar de gewone stervelingen moeten toch echt nog ’n klein maandje wachten! Wij krijgen hem ‘pas’ eind november te zien, via streamingdienst Netflix. Dankzij de reviews weten we wél alvast dat dit een hele, hele goede gaat worden. Ook een HELE lange trouwens…

Heb je even?

Wie regisseur Martin Scorsese kent, weet dat de man grondig te werk gaat. Om dit waargebeurde verhaal, gebaseerd op het boek I Heard You Paint Houses uit 2004, goed te kunnen vertellen trok de legendarische filmmaker ruim 3,5 uur uit. Da’s een lange zit, maar het schijnt elke minuut boeiend te zijn. Is niet gek, als je bedenkt dat de cast bestaat uit maffiafilm-mastodonten als Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci. De Niro speelt de rol van een WWII-veteraan, die zijn talent om te m*****n later in z’n leven inzet om de Amerikaans-Italiaanse maffia te helpen. Als we de voorlopige reacties mogen geloven, is het een lastige, emotionele, rauwe zit. Misschien niet geschikt voor een avondje ‘Netflix & Chill’ met je meisje, maar zeker wél voor een avondje ‘Netflix & Kill’ met je maten…

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.