NETFLIX: Extreem spannende serie Behind her Eyes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Behind Her Eyes houdt je op het puntje van je stoel! Met een spannend verhaal en uitstekende cast is het een serie die je niet snel zal vergeten. Over deze serie gaat nog lang gepraat worden. Ook heeft het een opvallende actrice in de hoofdrol: Eve Hewson, de dochter van U2-zanger Bono.

ijzingwekkende spanning, gecombineerd met een mysterieus verhaal en een duister geheim. Dat is wat je te wachten staat in de nieuwe Netflix serie Behind her Eyes. Vanaf het eerste moment houdt de thrillerserie je aandacht vast en die laat het ook niet meer los tot de spannende ontknoping. Daarmee belooft de thriller perfect avondklok-materiaal te gaan worden.

Vermijd de spoilers!

Je moet eigenlijk zo blanco mogelijk de serie in gaan. Over een serie als Behind her Eyes moet je vooral niet te veel weten. Het boek waar de nieuwe thrillerserie namelijk op is gebaseerd staat bekend om zijn schokkende einde. De Netflix serie is erg trouw aan het spannende origineel. Het is een nagelbijtende thrillerserie die fascineert van begin tot eind. Daarom zou het zonde zijn te veel van het plot al weg te geven.

Tipje van de sluier

De serie gaat over Louise, een alleenstaande moeder die een affaire begint met haar nieuwe baas David en bevriend raakt met Davids vrouw Adele. Dat klinkt nog niet super spannend, maar al snel wordt duidelijk dat niets is wat het lijkt in het leven van het getrouwde koppel. Een web van leugens en bedrog spint zich rondom Louise, die bijna geen uitweg meer weet te vinden.

Enge nachtmerries, medicijn gebruik en hints naar een duister verleden voeren de boventoon. Je vraagt je continu af wat er heeft plaatsgevonden in het leven van het perfecte koppel. Het is duidelijk iets schokkends, maar wat kan het toch zijn? Dit zorgt voor een heerlijk ongemakkelijke sfeer door de serie heen, die de kijker continu on edge laat. Kleine momentjes en intieme scenes die je meteen kippenvel bezorgen.

Schrijver van Hannibal

De donkere psychologische thriller is in de vakkundige handen van schrijver Steve Lightfoot, die de serie Hannibal heeft geschreven. Steve weet dus als geen ander hoe hij zijn publiek de hele tijd in spanning moet houden. Ook was hij verantwoordelijk voor de brute Netflix serie The Punisher, die ook van begin tot eind een enorme thrill ride was.

Lees ook: TIPS: de beste book-based series voor mannen

Mega cast

De cast bestaat uit een aardige lijst bekende namen. Onder andere Robert Aramayo, Tom Bateman en Tyler Howitt hebben een rol in de serie. De hoofdrol is echter voor de beeldschone Eve Hewson, beter bekend als de dochter van U2-zanger Bono. Ze heeft vanuit zichzelf een bepaalde mysterieuze uitstraling die perfect past bij de serie. Ze tilt Behind her Eyes dan ook naar een ongekend hoog niveau.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eve Hewson (@memphisevehewson)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax trekt broek extreem hoog op

Dionne Stax heeft voor elk programma een nieuwe outfit nodig. Deze keer gaat ze voor lekker casual. Toch lijkt haar broek niet helemaal comfortabel te zitten...

Foto: Lenige Marieke Elsinga gaat diep door haar knieën

Het is een wonder dat Marieke Elsinga haar lijf nog in dit soort uitdagende poses kan wringen!

Video: Emma Wortelboer is bont en blauw na flinke klap in gezicht

Emma Wortelboer heeft onlangs een ongeluk gehad en laat haar volgers op Instagram schrikken met deze schokkende beelden.