NEE: Moet Liese Luwel Big Brother nu al verlaten?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl wij dagelijks smullen van Liese Luwel, lijken haar medebewoners he-le-maal klaar met deze Belgische blondine. Gelukkig mogen wij steeds beslissen of ze blijft…

Waar zijn de kandidaten van Big Brother mee bezig?! Het is de zoveelste keer dat Liese Luwel op het hakblok ligt. Haar medebewoners lijken de Belgische blondine niet echt te kunnen waarderen. Ze zit steevast bij de drie genomineerden van de week. Gelukkig is het uiteindelijk niet aan de bewoners, maar de kijker om iemand definitief naar huis te stemmen. En de kijker is nog lang niet klaar met Liese! Ze slaat zich niet alleen door elke stemronde heen, maar ook op Mannenzaken is ze verreweg de meest populaire Big Brother-kandidaat!

[poll id=”80″]

Liese Luwel wéér genomineerd in Big Brother

Waarom wordt Liese Luwel steeds genomineerd door haar medebewoners? Zien zij niet wat de kijker ziet? Van de dames kunnen we het enigszins snappen: zij moeten ‘concurreren’ met deze beeldschone blondine. De mannelijke bewoners die Liese naar huis willen sturen mogen zich flink achter hun oren krabben! Nu Liese steeds de dans ontspringt moeten ze zich allemaal goed afvragen of het zin heeft steeds een nominatie aan Liese te verspillen: ze wordt door de kijker toch steeds weer terug het huis ingestemd! Zodra de bewoners die het steeds op Liese gemunt hebben zelf eens genomineerd worden, zullen de stemmende kijkers vermoedelijk niet zo genadig zijn!

Lees ook: Liese Luwel van Big Brother heeft pikante favoriete website

De beste foto’s en filmpjes van Liese Luwel

Heb je zelf nog een reden nodig om Liese Luwel met je stem uit de gevarenzone te houden? Check dan haar topic even voor een kleine verzameling van haar beste momentjes in (bewegend) beeld!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Liese Luwel (@lieseluwel)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...