NEE: Moet Liese Luwel Big Brother nu al verlaten?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl wij dagelijks smullen van Liese Luwel, lijken haar medebewoners he-le-maal klaar met deze Belgische blondine. Gelukkig mogen wij steeds beslissen of ze blijft…

Waar zijn de kandidaten van Big Brother mee bezig?! Het is de zoveelste keer dat Liese Luwel op het hakblok ligt. Haar medebewoners lijken de Belgische blondine niet echt te kunnen waarderen. Ze zit steevast bij de drie genomineerden van de week. Gelukkig is het uiteindelijk niet aan de bewoners, maar de kijker om iemand definitief naar huis te stemmen. En de kijker is nog lang niet klaar met Liese! Ze slaat zich niet alleen door elke stemronde heen, maar ook op Mannenzaken is ze verreweg de meest populaire Big Brother-kandidaat!

[poll id=”80″]

Liese Luwel wéér genomineerd in Big Brother

Waarom wordt Liese Luwel steeds genomineerd door haar medebewoners? Zien zij niet wat de kijker ziet? Van de dames kunnen we het enigszins snappen: zij moeten ‘concurreren’ met deze beeldschone blondine. De mannelijke bewoners die Liese naar huis willen sturen mogen zich flink achter hun oren krabben! Nu Liese steeds de dans ontspringt moeten ze zich allemaal goed afvragen of het zin heeft steeds een nominatie aan Liese te verspillen: ze wordt door de kijker toch steeds weer terug het huis ingestemd! Zodra de bewoners die het steeds op Liese gemunt hebben zelf eens genomineerd worden, zullen de stemmende kijkers vermoedelijk niet zo genadig zijn!

Lees ook: Liese Luwel van Big Brother heeft pikante favoriete website

De beste foto’s en filmpjes van Liese Luwel

Heb je zelf nog een reden nodig om Liese Luwel met je stem uit de gevarenzone te houden? Check dan haar topic even voor een kleine verzameling van haar beste momentjes in (bewegend) beeld!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Liese Luwel (@lieseluwel)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.