Nederlandse man gaat massaal radio kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja, je leest het goed. Vanaf 2020 gaan we massaal radio kijken in plaats van luisteren. En dat heeft alles te maken met drie erg appetijtelijke nieuwe radioaanwinsten!

Wie dacht dat het laatste deuntje van de stoelendans van het Nederlandse medialandschap geklonken had, had het mooi mis. Waar Eva overgestapt is naar ‘de commerciële’ en Dionne Stax de NOS inwisselde voor AVROTROS, is er nu wéér een nieuwe ontwikkeling in medialand. Gisteren werd namelijk bekend dat maar liefst drie (!) zeer appetijtelijke NPO-dames in de late uurtjes van het televisiescherm naar de radio verhuizen.

De dames in kwestie zijn: de zeer geliefde Welmoed Sijtsma, pittige tante Lisette Wellens en de altijd goedlachse Maaike Timmerman. Deze drie dames zullen vanaf 2020 om de beurt de voormalige rol van Toine van Peperstraten overnemen.

Dat wordt een latertje

Een erg mooi vervroegd kerstcadeautje als je het ons vraagt. De show is namelijk wekelijks van 00:00 tot 02:00 uur te horen. Naast wakker worden met de verschijning van een van deze dames op ons scherm, kunnen we nu ook heerlijk in slaap vallen, met het stemgeluid van een van deze dames op de achtergrond.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Maaike Timmerman (@uwemaaikheid) op

Massaal radio-streamen

Veel mooier dan dat wordt het niet. Of toch wel? Het zal je namelijk vast niet ontgaan zijn dat je tegenwoordig niet meer met een ‘radiohoofd’ bij de radio kan werken. Nee, waar vroeger alleen het stemgeluid de deal breaker was, zijn het nu ook de looks die bepalen of je geschikt bent voor de radio. Steeds meer radiouitzendingen zijn tegenwoordig dan ook gewoon op het beeldscherm te bewonderen. Een ontwikkeling waar wij overigens volledig achterstaan. Anders hadden we deze drie dames wellicht nooit op de radio kunnen bewonderen!

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Welmoed Sijtsma (@welmoedsijtsma) op

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes. 

Gerelateerde berichten