Nederlandse man gaat massaal radio kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja, je leest het goed. Vanaf 2020 gaan we massaal radio kijken in plaats van luisteren. En dat heeft alles te maken met drie erg appetijtelijke nieuwe radioaanwinsten!

Wie dacht dat het laatste deuntje van de stoelendans van het Nederlandse medialandschap geklonken had, had het mooi mis. Waar Eva overgestapt is naar ‘de commerciële’ en Dionne Stax de NOS inwisselde voor AVROTROS, is er nu wéér een nieuwe ontwikkeling in medialand. Gisteren werd namelijk bekend dat maar liefst drie (!) zeer appetijtelijke NPO-dames in de late uurtjes van het televisiescherm naar de radio verhuizen.

De dames in kwestie zijn: de zeer geliefde Welmoed Sijtsma, pittige tante Lisette Wellens en de altijd goedlachse Maaike Timmerman. Deze drie dames zullen vanaf 2020 om de beurt de voormalige rol van Toine van Peperstraten overnemen.

Dat wordt een latertje

Een erg mooi vervroegd kerstcadeautje als je het ons vraagt. De show is namelijk wekelijks van 00:00 tot 02:00 uur te horen. Naast wakker worden met de verschijning van een van deze dames op ons scherm, kunnen we nu ook heerlijk in slaap vallen, met het stemgeluid van een van deze dames op de achtergrond.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Maaike Timmerman (@uwemaaikheid) op

Massaal radio-streamen

Veel mooier dan dat wordt het niet. Of toch wel? Het zal je namelijk vast niet ontgaan zijn dat je tegenwoordig niet meer met een ‘radiohoofd’ bij de radio kan werken. Nee, waar vroeger alleen het stemgeluid de deal breaker was, zijn het nu ook de looks die bepalen of je geschikt bent voor de radio. Steeds meer radiouitzendingen zijn tegenwoordig dan ook gewoon op het beeldscherm te bewonderen. Een ontwikkeling waar wij overigens volledig achterstaan. Anders hadden we deze drie dames wellicht nooit op de radio kunnen bewonderen!

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Welmoed Sijtsma (@welmoedsijtsma) op

Laatste nieuws

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

Sophie Bouquet heeft het momenteel heerlijk naar haar zin op vakantie. De prachtige actrice is even aan het afkoelen in het bubbelbad. 

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.

Gerelateerde berichten