Nederland speelt grote rol in Spider-Man: Far from Home

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Zendaya Spider-Man Far from Home

Vanaf deze week draait hij in de bios, en er is meer dan één reden om ‘m te gaan zien!

We zijn nog niet eens bijgekomen van het verwoestende Avengers: Endgame, of het is alweer tijd voor een volgende Marvel-film! Spider-Man: Far from Home staat echter op een unieke plek in het Marvel-universum. De film moet namelijk een luchtig ‘eind’ aan de hele Thanos-campagne breien, maar tegelijkertijd ook ervoor zorgen dat men alvast warmdraait voor een volgende overkoepelende Marvel-verhaallijn. Voor ons zijn er gelukkig nóg meer redenen om naar deze film te gaan. Hij speelt zich namelijk voor een deel in Nederland af!

Spider-Man in Nederland

Spider-Man komt in de film in contact met fanatieke Oranje-fans, het plaatsje Broek op Langedijk maakt een leuke cameo, en ook tulpenvelden mochten natuurlijk niet ontbreken. Naast Nederland komen er nog een flink stel andere Europese landen langs. Best geinig, maar het oog wil natuurlijk ook wat! Daar zorgt de beeldschone Zendaya Coleman wel voor. Ze speelt het knipperlicht-liefje van Spider-Man (Tom Holland).

Spider-Man: Far from Home draait vanaf deze week in de bioscoop.

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax drinkt tot in late uurtjes met blonde collega

Dionne Stax is weer aan de slag voor het programma Droomhuis Gezocht. En daarvoor maakt Dionne het wel heel erg bont. 

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Gerelateerde berichten