Nauwelijks bedekte Marijn Kuipers smeert zichzelf van top tot teen in (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marijn Kuipers draagt bijna niks met het warme weer en smeert zich dan ook helemaal in. Ze laat het iedereen dan ook goed zien!

Onze bekende influencer Marijn Kuipers heeft met al haar volgers een geweldige video gedeeld. De prachtige blondine laat zichzelf namelijk helemaal bekijken met het mooie weer in Nederland. Daardoor is Marijn dus in een goede mood en showt ze al haar vormen vanaf dichtbij!

Marijn Kuipers smeert zichzelf helemaal in en filmt alles

Onze mooie blondine Marijn Kuipers heeft een video gedeeld waarin ze zichzelf helemaal insmeert met zonnebrand! De leuke dame maakt namelijk een promotie video en herinnert iedereen er zo ook aan om goed in te smeren door de dag heen. Maar vele fans zijn daar dan ook wel erg blij mee! De video laat namelijk perfect alle mooie vormen zien van Marijn. Ze draagt bijna niks en het topje en broekje zijn allebei heerlijk strakzittend. Ze is zichzelf dus overal goed aan het insmeren en neemt haar volgers allemaal mee in haar wandeling. Ze zoomed dan zelf ook nog in op haar twee ‘vriendinnen’!

Daarna zien we ook nog beelden dat Marijn ook op het terras zit en heerlijk een drankje aan het drinken is. Daar smeert ze zichzelf nog een keer helemaal in! De volgers van Marijn hebben flink veel geluk om deze leuke beelden te mogen bekijken.

Klik hier om zelf de video te bekijken van Marijn!

Nauwelijks bedekte Marijn Kuipers smeert zichzelf van top tot teen in

Meer zien van Marijn Kuipers? Dat kan op Instagram

Als je nog meer wil zien van de leuke influencer Marijn Kuipers, dan moet je even naar haar Instagram account gaan. Daar heeft de prachtige blondine namelijk nog veel meer mooie foto’s en video’s op staan over haar dagelijkse leven, sportsessies en andere leuke momenten uit haar leven zoals wanneer ze op vakantie is. Het is het dus zeker waard om een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...