Nauwelijks aangeklede Lies Zhara betrapt door vriend met been in de lucht (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lies Zhara wilt haar zomerkleren aandoen en wordt opeens betrapt door haar vriend met haar been in de lucht. 

Influencer Lies Zhara heeft er weer eens zin in. Ze deelt een persoonlijke foto met ons op Instagram. Nu het weer lekkerder weer aan het worden is in Nederland, komen de zomer outfits weer tevoorschijn. Waaronder die van Lies. Nou is ze alleen wel betrapt door haar vriend. Ze wilde haar zomer kleding pakken, maar dat lag op de bovenste plank van haar kast. Nou kan ze daar niet bij zonder opstapje. Dus ging ze via haar bed met een been door de lucht richting de kast. Zo hing ze als een brug om haar kleding te pakken. Sean, haar vriend, kwam net op dat moment binnen en maakte een foto van het charmante gebeuren.

Bekijk de foto van Lies Zhara hieronder!

Lies zhara hangt in kast

Dit doet Lies Zhara in het dagelijkse leven

Lies Zhara krijgt natuurlijk veel gesponsord als bekende influencer. Vaak zat moet ze berichten plaatsen van een product, zodat mensen haar ermee zien en denken dat ze het ook moeten halen. Hiervoor krijgt Lies flink betaald of krijgt ze af en toe een gratis vakantie. Is dit dan het enige wat zij doet? Nee, dat niet. Naast dit, is ze ook gestart met een eigen Twitch account. Dit is een streaming platform waarop ze live kan uitzenden als ze aan het gamen is of gewoon met de chat wilt praten. Mensen kunnen dit bekijken en doneren tijdens de stream. Ook kun je abonneren, waardoor Lies Zhara ook maandelijks geld ontvangt van iedere abonnee. Die inkomsten kunnen uiteindelijk wel flink oplopen!

Wil je meer zien van Lies Zhara?

Wil jij nou het leven van Lies Zhara zelf volgen? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze regelmatig leuke en mooie kiekjes van haarzelf op vakantie. Maar ook van haar dagelijkse leven komen soms updates voorbij. Het is het zeker waard om even een kijkje te nemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...