Natgeregende Doutzen Kroes deelt foto van misvormd gezicht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Doutzen Kroes staat de laatste tijd voornamelijk bekend vanwege haar vreemde uitspraken, maar na dit filmpje misschien ook vanwege haar vreemde gezicht. 

Doutzen Kroes heeft het zwaar te verduren. Meestal heeft ze dat wel voornamelijk aan zichzelf te danken. Zo zegt Doutzen om de haverklap de meest bizarre dingen. Daardoor wordt ze bij het grote publiek eigenlijk niet meer serieus genomen. Maar na het zien van deze filmpjes, kan je Doutzen ook vanwege haar gezicht niet meer serieus nemen. Ze heeft namelijk een wel hele gekke bek getrokken. En dat is best wel een apart gezicht, letterlijk in dit geval.

Lees ook: Verwarde Doutzen Kroes geweigerd op Instagram vanwege deze foto

Doutzen is een soort Efteling vrouwtje geworden

Doutzen dacht even een keer jolig te zijn en besloot het meest vreemde filter wat ze op haar telefoon kon vinden te gebruiken om uit te testen hoe ze er uit zou komen te zien. Het antwoord? Vrij bizar. Doutzen lijkt wel op een poppetjes uit de Efteling. Daar zou ze met haar brede lach prima tussen passen. Met elke dag die voorbij gaat lijkt Doutzen minder om haar eigen imago te geven en steeds verder af te glijden van haar positie als serieus topmodel. Wat Doutzen precies van plan is met al haar vreemde filters, uitspraken en acties, dat weet alleen Doutzen zelf. Maar vreemd is het natuurlijk wel allemaal.

Doutzen is met filter doodeng

Met het filter erbij lijkt Doutzen sprekend op een ander bekend figuur, namelijk de Plaaggeest uit Bassie en Adriaan. En daar heeft menig kind destijds flinke nachtmerries aan over gehouden. Dat zullen mensen nu ook waarschijnlijk bij Doutzen hebben, die er met haar brede lach nog enger uitziet dan de schurk van de clown en acrobaat. Doutzen is nu net een heks die klaar staat om je op te eten. Heel veel enger kan het natuurlijk niet.
Doutzen bewijst dat het ook anders kan

Dat het ook allemaal op een andere manier kan, dat bewijst Doutzen wel met een recente foto op haar Instagram. Daar ziet de prachtige vrouw, weliswaar in zwart-wit, er weer buitengewoon charmant uit. Misschien dat Doutzen wel even wilde compenseren voor haar mooie look, met een vreemd filter. Zo blijft ze dan dicht bij de grond. Het is natuurlijk helemaal niet erg om als bekend persoon jezelf een beetje gewoon op te stellen. Doutzen gebruikt humor om dat voor elkaar te krijgen. Ze had alleen even niet door dat wat zij grappig vindt, eigenlijk gewoon doodeng is.

Doutzen hopelijk snel uitgespeeld

Hopelijk is Doutzen snel klaar met al die filters en houdt ze het bij mooie foto’s van zichzelf. Daar is het prachtige en aantrekkelijke model namelijk ook een stuk beter in. Doutzen kan namelijk best wel heel erg verleidelijk uit de hoek komen, helemaal als ze naar de camera lacht. Maar dan moet ze natuurlijk wel een beetje anders lachen dan hoe ze dat doet op haar filmpjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.