Natacha Harlequin lijkt baan kwijt te raken na missers in rechtszaak Ali B (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In Tina Nijkamp haar nieuwste podcastaflevering wordt er gespeculeerd dat Natacha Harlequin haar baan mogelijk kwijt is door de rechtszaak met Ali B.

Natacha Harlequin niet meer te zien bij Shownieuws

Natacha Harlequin is sinds ze aangekondigd had dat ze Ali B zou gaan bijstaan in zijn rechtszaak niet meer te zien bij Shownieuws. Ze koos ervoor om de ‘media advocaat’ van de rapper te worden. Tijdens haar laatste optreden bij Shownieuws zat ze duidelijk al in deze rol: ze gaf live op tv aan dat Ali B een sterk verhaal had en goed en rustig uit zijn woorden kwam. Ook gaf ze aan dat er een bommetje zal vallen. Hier is toen niks van uitgekomen. Na deze aflevering heeft Natacha veel negatieve reacties ontvangen. Dit is mede vanwege haar optreden, maar ook dat ze als vrouw zijnde een zaak als deze doet. Veel mensen online vinden het verschrikkelijk dat een vrouwelijke advocaat het opneemt voor een verdachte zedendelinquent.

Natacha Harlequin en Ali B begeven zich op glad ijs

De uitspraak van deze zaak is op 12 juli. De advocaten hebben al gemeld dat Ali B er niet bij zal zijn, wat niet heel erg verrassend is. Aangezien Ali B geen goed imago heeft opgebouwd met zijn optreden in de rechtszaal. Daarnaast stond hij de pers ook op vreemde manier te woord. Hij verloor namelijk zijn geduld en kwam erg vijandig over. Daarnaast deed hij ook aan ‘victim blaming’: niet hij zat fout, maar ook de vrouwen in kwestie treffen blaam. Eigenlijk is het dus logisch dat zijn advocaten besloten hebben om hem vrijdag niet mee te nemen.

Is Natacha Harlequin baan bij Shownieuws kwijt?

Na deze zaak is het ook maar de vraag of Natacha nog welkom is bij Shownieuws. Tina Nijkamp nam contact op met Shownieuws en die konden er vrij weinig over zeggen. Ze draaiden er erg omheen, aldus Tina. Géén goed teken dus! Als Natacha de zaak vrijdag ook verliest heeft ze dus twee enorme tegenvallers te pakken. Haar imago als advocate, maar ook haar plek als deskundige bij Shownieuws.

Luister hieronder de opname van Tina haar podcast waar ze over Natacha Harlequin vertelt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!