Naomy van Beem doet een Kelly Piquet-je vlak voor belangrijk gevecht van Rico Verhoeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De vriendin van Rico Verhoeven doet precies wat Kelly Piquet ook altijd doet bij Max Verstappen. Dat kan toch niet?

Naomy van Beem gaat Kelly Piquet achterna

De vriendin van Rico Verhoeven wordt door haar vriend op een voetstuk gedragen. Dat snapt iedereen ook wel, want zelfs de kampioen kickboksen mag zich gelukkig prijzen dat zo’n knappe vrouw voor hem is gevallen. Rico Verhoeven vindt het natuurlijk helemaal geweldig als zijn vriendin erbij is met zijn gevechten. Daar gaat de kickbokser nou harder van zijn best doen. Maar dat lijkt niet altijd even mogelijk, blijkt maar weer uit berichten van beide op Instagram. Net als Kelly Piquet, die de laatste paar jaar ook nog weinig bij Max Verstappen zijn races aanwezig is, lijkt ook Naomy van Beem het allemaal niet zo heel erg veel te boeien. Als ze nu al zulke andere levens leiden, hoe moet dat dan over een jaar, of over tien jaar? Gaat dat wel goed komen tussen het stelletje.

Rico Verhoeven heeft graag zijn vriendin bij het gevecht van het jaar

De sporter heeft natuurlijk binnenkort zijn gevecht tegen Osaro, waar hij zijn titel moet verdedigen. En daar is hij volledig op gefocust. Dat is ook logisch, want zo’n gevecht kost nou eenmaal veel aandacht. Daarom wil Rico Verhoeven zijn vriendin Naomy van Beem ook erbij hebben. Zo kan hij namelijk zich beter concentreren. Ze is tich een beetje zijn rots in de branding op zo’n moment. Maar Naomy is helemaal niet bezig met het gevecht van haar vriend. Die zit nog helemaal met haar hoofd bij haar vakantie op een tropisch eiland. Daar was ze namelijk met een aantal vriendinnen lekker aan het genieten van de warmte. Ze is misschien alweer een tijdje in Nederland, maar kan eigenlijk aan niks anders denken dan haar heerlijke vakantie. En dat is toch wel even anders dan waar Rico nu met zijn hoofd zit. Zou dat wel goed gaan als ze zulke andere gedachtes erop na houden? En is Naomy straks eigenlijk wel bij het gevecht aanwezig of heeft ze dan alweer haar volgende vakantie geboekt?

Kelly Piquet doet altijd precies hetzelfde bij Max Verstappen

Max Verstappen en Kelly Piquet zitten al jaren in dezelfde situatie. Want Kelly doet dit vaak ook vóór races van Max. Terwijl Max vol in de trainingen en kwalificaties zit, post Kelly dan foto’s en video’s van modeshows, diners en vakanties. De vriendin van de bekende coureur zit heel erg anders in het leven dan Max dat zit. Toch lijkt het ontzettend goed te gaan tussen de twee. Misschien biedt dat juist wel perspectief voor Rico en Naomy. Rico Verhoeven en Max Verstappen lijken online ook best wel vrienden te zijn. Dus misschien dat de kickbokser aan hem gewoon wat advies kan vragen over de hele situatie. Dat kan hij namelijk wel gebruiken. Naomy heeft duidelijk geen zin om bij elk gevecht van Rico te zijn. Dus daar zal de kickbokser het maar mee moeten doen. Maar zelfs zonder zijn vriendin aan zijn zijde zal het hem vast goed af gaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...