Naomi van As en Ellen Hoog gaan samen mannen keuren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Naomi van As Ellen Hoog tv

Hockeymokkels krijgen hun eigen tv-programma…

Ze hebben zich na hun hockeycarrière volledig gestort op tv-werk, en dat werpt nu z’n vruchten af! Naomi van As en Ellen Hoog zijn namelijk vanaf 1 mei op SBS6 in hun eigen tv-programma te zien: Ellen & Naomi: 24 uur mandekking.

Wat mannen van Ellen en Naomi vinden, weten we met z’n allen natuurlijk maar al te goed. Hoe dat omgekeerd zit… daar gaan we dankzij dit programma achter komen! In de show nodigen de twee hockeymokkels elke aflevering een bekende man uit, om deze vervolgens 24 uur lang te gaan ‘keuren’ – op gebied van hoffelijkheid, humor, sex-appeal, intelligentie en sportiviteit. Op het eind oordelen Ellen en Naomi of ze hun mening over de kerel in kwestie moeten bijstellen. Een soort omgekeerde vleeskeuring dus! We zijn benieuwd!

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten