Naomi van As en Ellen Hoog gaan samen mannen keuren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Naomi van As Ellen Hoog tv

Hockeymokkels krijgen hun eigen tv-programma…

Ze hebben zich na hun hockeycarrière volledig gestort op tv-werk, en dat werpt nu z’n vruchten af! Naomi van As en Ellen Hoog zijn namelijk vanaf 1 mei op SBS6 in hun eigen tv-programma te zien: Ellen & Naomi: 24 uur mandekking.

Wat mannen van Ellen en Naomi vinden, weten we met z’n allen natuurlijk maar al te goed. Hoe dat omgekeerd zit… daar gaan we dankzij dit programma achter komen! In de show nodigen de twee hockeymokkels elke aflevering een bekende man uit, om deze vervolgens 24 uur lang te gaan ‘keuren’ – op gebied van hoffelijkheid, humor, sex-appeal, intelligentie en sportiviteit. Op het eind oordelen Ellen en Naomi of ze hun mening over de kerel in kwestie moeten bijstellen. Een soort omgekeerde vleeskeuring dus! We zijn benieuwd!

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!

Gerelateerde berichten