Nachtmerrie voor Wilfred Genee: zijn voetbaltalkshow stopt per direct (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wilfred Genee heeft slecht nieuws ontvangen. Zijn voetbaltalkshow Veronica Offside wordt per direct stopgezet.

Al jaren is Wilfred Genee het vaste gezicht van de voetbaltalkshow programma’s. We kennen hem van Veronica Inside, Vandaag Inside en de talkshow Veronica Offside. Talpa heeft nu bekend gemaakt dat deze talkshow wordt stopgezet, is te lezen op de Instagram van Tina Nijkamp.

Einde Veronica Offside

Het was al lange tijd de vraag of er nog toekomst was voor het tv-programma. Nu heeft Talpa dus besloten dat de talkshow niet meer terugkomt in het najaar. Wilfred Genee zei eerder nog er alles aan te doen om het programma in de lucht te houden. Dat is hem uiteindelijk dus niet gelukt.

Opvolger van het populaire Veronica Inside

Veronica Offside was de opvolger van de populaire talkshow Veronica Inside. Veronica wilde graag een talkshow over voetbal blijven houden en daarom werd Veronica Inside gemaakt. Wilfred Genee werd de vaste presentator en oud-voetballers Wesley Sneijder en Andy van der Meijde waren de wisselende vaste gasten. Ondanks de relatief gelijke opzet behaalde het programma nooit dezelfde populariteit als Veronica Inside. De dalende kijkcijfers hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat er een einde komt aan de voetbaltalkshow.

Concurrentie van Hélène Hendriks met de Oranjezomer

De stop heeft waarschijnlijk te maken met het succes van de Oranjezomer, de talkshow van Hélène Hendriks. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen zorgde gelijk voor torenhoge kijkcijfers. Het programma is daarmee een concurrent voor andere talkshows.

Met de stop van Veronica Offside komt er ook een einde aan een tijdperk. In 1999 werd het eerste sportpraatprogramma ‘Sport aan tafel’ uitgezonden op de Nederlandse televisie. Nu komt er na 25 jaar van opvolgers van dit programma een einde aan talkshows over sport. Natuurlijk gaan de Oranjezomer en Vandaag Inside gewoon door en wordt daar ook regelmatig sport besproken. Maar een talkshow die volledig in het teken staat van sport zal niet meer op tv te vinden zijn.

Geen sporttalkshows meer

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...