Home Nieuws Nachtmerrie voor Elodie Verweij: Komt haar baan in gevaar door deze blunder?

Nachtmerrie voor Elodie Verweij: Komt haar baan in gevaar door deze blunder?

Elodie Verweij staat zwaar voor paal bij haar nieuwe werk. Zal ze zich na deze grote fout nog wel durven te vertonen?

Elodie Verweij heeft de plank volledig misgeslagen bij haar nieuwe werk. Ze is sinds een aantal weken politiek verslaggeefster bij het AD. Hier dacht ze even een flinke primeur in bezit te hebben. Helaas viel ze hiermee totaal door de mand. Zal ze zich na deze grote fout nog wel durven te vertonen bij haar collega’s? En de rest van de Nederlanders die het nieuws een beetje bijhouden?

Haar ‘grote nieuwtje’ was namelijk niet zomaar iets. Ze beweerde namelijk dat Hans Hoogervorst, oud VVD-er, premier zou willen worden van Nederland. Elodie zou met hem aan de telefoon hebben gesproken, waarbij Hans gezegd zou hebben dat hij graag premier wilde worden. Elodie schreef hier een artikel over en publiceerde deze. Het AD maakte daarna een nog grotere fout door het artikel als een pushbericht te sturen. Hierdoor kregen veel Nederlanders een melding van het urgent nieuws. Wat blijkt nou? Hans wil helemaal geen premier worden, hij zou niet eens met Elodie hebben gesproken!

Elodie Verweij

Elodie Verweij zakt nóg dieper de grond in

Nadat Hans het nieuws ontdekte was hij hoogstwaarschijnlijk stomverbaasd. Hij had namelijk helemaal niet gesproken met iemand van het AD. Hij was met stomheid geslagen. Hans ondernam dan ook meteen actie en ontkende overal dat hij premier wilde worden. Hij zou gezegd hebben niet eens met iemand van het AD te hebben gesproken. Het liep zo uit de hand dat hij zelf een forensisch onderzoek eiste.

Elodie kreeg dit ook allemaal te horen. Hier maakte ze alleen nog een keer een enorm grote fout. In plaats van even uit te zoeken of ze dan niet zelf fout zat, beschuldigde ze Hans van liegen en schreef ze dit ook nog eens op als toevoeging aan haar artikel. Elodie schrijft als toevoeging bij haar artikel dat Hans zijn woorden nog niet zou willen bevestigen bij de rest van de media. Ze zegt dat hij nu alles aan het ontkennen is, terwijl hij toch wel zeker tegen mij heeft verteld dat hij premier wil worden. Wat nog beschamender is voor Elodie, is dat ze heeft gezegd dat Hans een bekende stem heeft. Zij zou toch wel zeker weten met wie ze aan de telefoon is geweest. Dit bleek dus toch niet te kloppen. Het was dus zeker geen beste dag voor de blondine…

AD geeft uiteindelijk toch toe aan Hans

Pijnlijk voor Elodie, maar uiteindelijk moet het AD toch toegeven aan Hans. Ze hebben het nieuwsbericht verwijderd van de website. Ze hebben (nog) geen excuses of iets dergelijks aangeboden aan Hans. Dit zou wel zo netjes zijn, nadat deze man heel Nederland over zich heen krijgt met vragen! Daarnaast zouden ze als reden hebben gegeven dat ze geen bewijs van het telefoongesprek hadden. Hierdoor konden ze niet 100% bevestigen dat het daadwerkelijk Hans was.

Meer zien van Elodie Verweij? Dat doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van Elodie Verweij? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina!

Mobiele versie afsluiten