Mysterieuze relatie Hélène Hendriks ontmaskerd: Dit is haar 22 jaar oudere vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Hélène Hendriks probeert al jaren haar privéleven echt geheim te houden, maar nu is toch ontdekt wie haar vriend is. 

Het is weer feest onder de liefhebbers van juice in Nederland. Want de veel oudere vriend van Hélène Hendriks is eindelijk ontmaskerd. En dat is een feestje voor de drama kanalen in Nederland. Die smullen van het laatste nieuws omtrent de vriend van de blonde presentatrice. Want wat blijkt nou? De vriend van Hélène Hendriks is een 60-er uit de hockeywereld. Zou Hélène haar vriend vanwege het leeftijdsverschil zo verborgen hebben gehouden? Wat de reden ook is, het hoge woord is er nu officieel uit.

Hélène Hendriks is erg stil over liefdesleven

De mooie blondine Hélène Hendriks heeft onlangs in een interview laten weten dat ze ontzettend gelukkig is in de liefde. Maar met wie wilde ze nog even niet kwijt. Het is heel bewust dat Hélène niets over haar relatie de wereld in stuurt. Ze vindt het wel fijn dat die eventjes geheim blijft. “Dat is niet omdat ik daar zo nodig heel geheimzinnig over wil doen, maar ik ben met iemand die er absoluut niet op zit te wachten in de publiciteit te komen en dat respecteer ik.” Daarnaast is Hélène Hendriks veel te druk met werk om heel uitgebreid haar vriend aan de wereld te laten zien. Ondanks het feit dat ze er zelf weinig over kwijt wil, heeft het juicechannel RealityFBI uitgevogeld wie de vriend is Hélène Hendriks.

Met wie is Hélène Hendriks aan het daten?

De vriend van Hélène Hendriks zou Frans Vinju zijn. De beste man is ruim 22 jaar ouder dan Hélène zelf. Allebei hebben ze een achtergrond binnen de hockeywereld en het vermoeden bestaat dat ze elkaar daar hebben leren kennen. Het is niet bekend hoe oud Frans nu exact is, maar de vriend van Hélène vierde blijkbaar zijn 60ste verjaardag al in 2018. Dat betekent dat hij minstens 22 jaar ouder is dan Hélène Hendriks. Natuurlijk heeft de blondine zelf nog niet bevestigd dat dit nieuws klopt, maar het lijkt er toch wel sterk op dat dit inderdaad waar is.

Hélène Hendriks helaas van de markt

De mooie blondine is dus helaas niet meer vrijgezel en dat maakt de meeste mannen van Nederland toch wel een stukje verdrietiger. Die hadden namelijk nog steeds wel stiekem de hoop dat ze een kans zouden maken bij de mooie Hélène Hendriks. Helaas lijkt dat nu voor altijd niet meer door te gaan. Maar wie weet. Soms duurt de liefde niet voor altijd en er is gewoon weer een kans dat Hélène Hendriks binnen de kortste keren weer vrijgezel is. Mocht dat zo zijn dan zouden de mannen van Nederland gelijk weer kans maken.

Hélène Hendriks gaat trouwen?

Er waren eerder dit jaar ook al geruchten naar buiten gebracht dat Hélène Hendriks zou gaan trouwen. Maar die geruchten heeft ze toen snel en hardnekkig de grond in geduwd. “Ik weet niet waar en wanneer en ook niet met wie. Ik ga niet trouwen. Ja, het kan nog gebeuren dit jaar, maar dan moet wel iemand mij vragen” was het gevatte antwoord van Hélène tijdens een uitzending van Vandaag Inside. Het lijkt er dus niet op dat Hélène Hendriks snel in het huwelijksbootje zal stappen.

Meer zien van Hélène Hendriks kan op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Hélène Hendriks, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft de blondine nog veel meer mooie foto’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!