Myron Koops is vlak na bevalling alweer enorm afgeslankt (foto’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Myron Koops is kersverse moeder geworden van zoon Riven Khen Knol. Vooral de foto’s van vóór en ná de bevalling doen haar volgers versteld staan!

Influencers Myron Koops en Enzo Knol zijn kersverse ouders geworden van een zoontje, genaamd Riven Khen Knol. Het stel is dolblij en kon rekenen op veel liefde vanuit hun community. Oftewel, een bijzonder moment voor het koppel. Myron deelde al veel updates van haar zwangerschap op Instagram. Nu kunnen haar volgers veel baby-gerelateerde foto’s verwachten.

Myron Koops scoort met zwangerschap

De updates van haar zwangerschap vielen erg goed bij haar publiek. Zo postte ze ook een update van haar fysiek van de laatste week van haar zwangerschap. ‘My last pregnant bumpdate, 40+4 weeks’, luidt de caption. Op de desbetreffende foto, hieronder weergegeven, zien we Myron met een enorme buik.

Myron Koops’ buik is een week na de bevalling flink afgeslankt

De buik van Myron Koops heeft een behoorlijke metamorfose ondergaan de afgelopen tijd. Enkele uren na de bevalling van Riven deelde de blondine een update. Haar buik voelde erg vreemd. Zo zou de buik enorm opgezet zijn, maar tegelijkertijd heel ‘squishy’ en leeg. Op het filmpje is Myron nog zichtbaar vermoeid van de bevalling. Desondanks staat ze na een paar uur alweer met een camera voor de spiegel. Dat laat ook wel weer duidelijk zien wat voor bikkel Myron is.

Myron deelde na haar bevalling opnieuw een update van haar buik. Dit keer was haar fysiek te zien van 10 dagen postpartum. Op de foto is te zien dat haar buik enorm is afgeslankt. Het verschil van deze foto ten opzichte van de update van enkele uren na de bevalling is immens. Myron is zelf ook onder de indruk van hoe snel alles kan veranderen. Zie hieronder de foto.

Myron Koops is blij dat ze weer kan sporten

Zoals iedereen weet is Myron een echte sportfanaat. Ze is personal trainer en hecht enorm veel waarde aan sporten en gezondheid. Tot haar ongenoegen kon ze tijdens haar zwangerschap een stuk minder sporten. Op sociale media liet ze weten dat dit voor haar mentaal enorm zwaar was, maar dat het even zo moest zijn. Myron zal ongetwijfeld enorm opgelucht zijn nu ze weer de sportschool in kan duiken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.