Mooiste vrouw van Nederland Sylvana Ijsselmuiden deelt Expeditie Robinson geheimen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Expeditie Robinson is weer van start gegaan en niemand minder dan Dumpert ster Sylvana Ijsselmuiden doet mee. Op haar YouTube kanaal geeft ze alle sappige details. 

Dumpert ster Sylvana Ijsselmuiden werd in 2020 bekroond tot ‘mooiste vrouw van Nederland.’ Niet alleen vanwege haar prachtige looks, maar natuurlijk ook vanwege haar Friese nuchterheid en leuke, spontane karakter. Er is in de tussentijd weinig veranderd. Sylvana is nog steeds een heerlijke en heerlijk nuchtere meid die geen blad voor de mond neemt en houdt van een flauw grapje hier en daar. Nu ze meedoet aan Expeditie Robinson zijn alle ogen op haar gericht. Sylvana vond dat een mooi moment om een programma te starten op haar YouTube kanaal en alle sappige details rondom Expeditie Robinson met haar fans te delen.

Lees ook: Dumpert-ster Sylvana IJsselmuiden is het hoogtepunt van Expeditie Robinson
Sylvana onthult alle geheimen

Samen met René van Meurs, de cabaretier met een kop nog roder dan een biet, kijkt Sylvana de eerste aflevering terug. En daar blikken ze even terug op hun meest beschamende momenten uit de eerste aflevering. Zo is het weer pijnlijk duidelijk dat de prachtige blondine niet gevraagd is om mee te doen voor haar rekenkundige vaardigheden. Toen ze een som niet opgelost kreeg besloot Sylvana namelijk om gelijk naar de productie te stappen om te laten weten dat het antwoord niet klopte. Dat zij en René slechts 400 er naast zaten had Syl eventjes niet door. Gelukkig kan ze er zelf om lachen en heeft de knappe presentatrice hele andere grote kwaliteiten in huis.

Sylvana en René hebben de grootste lol

Sylvana en René hebben 20 minuten lang de grootste lol met elkaar. Van het ophalen van leuke en minder leuke herinneringen aan hun Expeditie Robinson avontuur tot het drinken van een tropische eiland cocktail om 11 uur ’s ochtends. Lekker op de lege maag aan de alcohol, wat een feestbeesten zijn het toch ook. Maar lachen doen ze van begin tot eind. Ook doen ze geblinddoekt even een blind tasting. Sylvana weet het wel een spannende eerste aflevering te maken zo. Die smaakt absoluut naar meer.

Sylvana heeft gelukkig haar benen nog

Tijdens het filmen van Expeditie Robinson had Sylvana het soms wel erg moeilijk. Gelukkig is de Friese blonde heel erg goed in relativeren. ‘Ik heb mijn benen nog, dus het valt allemaal wel mee’ is een van de slagzinnen waarmee ze het avontuur doorgekomen is. Wie Sylvana een beetje kent van Dumpert weet dat dit een beetje haar catchphrase is. Andere terugkerende kenmerken van Sylvana: Ze houdt van woordgrapjes en ze kan geen pasta koken. Maar gelukkig maakt ze een hoop goed met haar prachtige lach en geweldige looks. het zou dus helemaal niet erg zijn om haar vaker in grote programma’s als Expeditie Robinson te zien. Sylvana is gemaakt voor de televisie!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.