Mooiste spelersvrouw Nazeli Kouki zat al die tijd verstopt in Keuken Kampioen Divisie (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Model Nazeli Kouki zat voor een lange tijd verstopt in de Keuken Kampioen Divisie maar nu kan iedereen haar eindelijk de aandacht geven die ze verdient!

Tommy St. Jago is een van de spelers van Willem II en hij heeft volgens FHM de allermooiste vrouw van Nederland! Namelijk model Nazeli Kouki.

De mooiste spelersvrouw van Nederland is Nazeli Kouki

FHM heeft bekendgemaakt dat zij vinden dat Nazeli Kouki de allermooiste spelersvrouw van heel Nederland is. Dit komt nu pas naar buiten omdat haar man, Tommy St. Jago, een speler is van Willem II. Ze hebben lang in de Keuken Kampioen Divisie gespeeld, maar zijn laatst gepromoveerd naar de Eredivisie. Nu kan model Nazeli Kouki zich niet meer verstoppen voor iedereen! Toch is Nazeli al een beetje bekender dan mensen zouden denken. Ze heeft namelijk in 2023 meegedaan aan de modellencompetitie Miss Nederland. Ze heeft daar zelfs bijna gewonnen, maar verloor in de finale van Rikkie Kollé, die als man geboren werd.

Mooiste spelersvrouw Nazeli Kouki zat al die tijd verstopt in Keuken Kampioen Divisie

Wie is model Nazeli Kouki precies?

Nazeli is al heel lang model, ze werd op haar vijfde ontdekt in een supermarkt in Eindhoven. Een Turks meisje met een enorme bos vuurrode krullen valt natuurlijk op! Sindsdien heeft ze zich erg op haar modellenwerk geconcentreerd en heeft ze er uiteindelijk haar carrière van kunnen maken. Ook was ze bijna Miss Nederland geworden in 2023. Wie weet kunnen we de prachtige Nazeli wel zien bij de volgende Miss Nederland-competitie!

De mooiste spelersvrouw van Nederland is Nazeli Kouki

Meer zien van Nazeli Kouki kan op Instagram

Op het Instagramkanaal van Nazeli Kouki kun je nog veel meer prachtige beelden bekijken. Ze plaatst vooral veel mooie kiekjes van zichzelf en haar modellenwerk, en af en toe zien we een foto waarbij ze Tommy St. Jago support. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Ook Tommy St. Jago kun je volgen op zijn Instagramaccount! Hij plaatst vooral veel foto’s en video’s over zijn carrière, en tussendoor zien we prachtige foto’s van het stelletje samen op een date, of tijdens een tropische vakantie. Ook dit is zeker de moeite waard om te bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!